دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کشف الغمه فى معرفة الائمه علیهم السلام

No image
کشف الغمه فى معرفة الائمه علیهم السلام این کتاب معروفترین تألیف اربلى است. از مطالعه این اثر ارزشمند و تاریخى مى‌توان به تسلط اربلى بر احادیث، سیره، تاریخ، کلام و سایر علوم اسلامى پى برد کتاب کشف الغمه چنان که از نامش پیداست در موضوع آشنایى با زندگى و شخصیت پیشوایان معصوم‌علیهم السلام نگارش یافته و در حقیقت یک دوره امام‌شناسى و مجموعه‌اى مستند و متقن در فضائل و مناقب اهل بیت‌علیهم السلام و یکى از مهم‌ترین منابع شیعى در این موضوع است رساله‌ها و مقاله‌هاى دیگرى نیز از وى به جاى مانده که در اثر حوادث مختلف از دسترس جویندگان علم و فرهنگ به دور مانده است. این کتاب، بارها چاپ شده و به فارسى هم ترجمه شده است

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

آیت الله حاج میرزا محمد غروی تبریزی (آیت اخلاص)

او يكي از علماي واقعي و زاهد بود و تا آخر عمر، تدريس را ترك نكرد . در سرما و گرما و با كهولت سن، راه طولاني را پياده به مدرسه طالبيه مي آمد . چند بار شاگردانش عرض كردند: «حاج آقا چرا سوار تاكسي نمي شويد؟» فرمود: «من كه توان آمدن دارم، چرا مال امام را خرج كنم؟
No image

حضرت آیت الله حاج میرزا علی هسته ای اصفهانی

مرحوم هسته اي اصفهاني، موقعي كه آوازه و شهرت مرحوم آيت الله شهيد شيخ فضل الله نوري در ايران منتشر شده بود، وارد تهران شد و ابتدا به دروس برخي از اساتيد مشهور تهران رفت، ولي آنان را قابل استفاده براي خود نديد و دروس آنان را قابل مقايسه با اساتيد اصفهان ندانست.
No image

مرحوم حاج عباسعلی حسینی

در این بخش سیره ی تبلیغی مرحوم حاج عباسعلی حسینی بیان شده است.
No image

حاج شیخ حسن حجتی واعظ

رحوم حجتي واعظ، سخنوري بصير، شجاع، بليغ و فصيح بود . هنوز هم بعد از چهل سال از خاموش شدن اين خورشيد درخشان شمال، در افواه و السنه مردم سخن از ملاحت و شيريني سخنان وي مي رود .
No image

امام خمینی (ره) آینه مهر و قهر

امام در طول شبانه روز حتي يك دقيقه وقت تلف شده و بدون برنامه از قبل تعيين شده نداشتند . با توجه به شرايط سني و ميزان فعاليتي كه داشتند، باز هم ساعات خاصي را در سه نوبت - هر كدام، نيم تا يك ساعت - به اهل منزل اختصاص داده بودند كه هر كدام از ما كه مايل بوديم خدمت ايشان مي رسيديم و مسائل خودمان را مطرح مي كرديم.
Powered by TayaCMS