دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجهیز مراکز علمی آموزشی و بهداشتی قشم توسط منطقه آزاد

No image
تجهیز مراکز علمی آموزشی و بهداشتی قشم توسط منطقه آزاد بیش از 800 میلیون ریال تجهیزات از سوی سازمان منطقه آزاد قشم در میان مراکز علمی، آموزشی و بهداشتی جزیره قشم توزیع شده است.
به گزارش خبرنگار مهر در قشم، حسن حسین پور مدیر خدمات و تدارکات منطقه آزاد قشم در حاشیه مراسم تجهیز یکی از این مراکز در گفتگو با خبرنگار مهر در این جزیره گفت: برخی اموال سازمان در انبار بلا استفاده باقی مانده بود که تصمیم به توزیع این اموال درمیان مراکز نیازمند گرفته شد و این طرح در صورت موجود بودن اقلام مازاد دیگر در انبارهای منطقه آزاد ادامه خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد: اقلام اهدا شده ماشین آلات کشاورزی، اثاثیه اداری، کولرهای گازی و دستگاه فتوکپی بوده است که با تصمیم شوراهای هر روستا یا دهستان به آنان بر اساس نیازشان اختصاص یافته است.
حسین پور گفت: برخی مساجد رستایی و دفاتر شوراهای روستایی در این جزیره نیازمند مساعدت هستند و منطقه آزاد در حد توان خود تا رفع نیازهای آنان در جهت خدمت رسانی بهتر به مردم اقدام خواهد کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تکریم مخاطب

در این بخش موضوع "تکریم مخاطب" در سیره تبلیغی معصومین بیان شده است.
No image

پرهیز از نقل ظنّیات

در این بخش به موضوع "پرهیز از نقل ظنّیات" در سیره تبلیغی معصومین پرداخته شده است.
No image

بکارگیری وسایل مشروع

در این بخش به موضوع "بکارگیری وسایل مشروع" ، جهت بیان سیره تبلیغی معصومین اشاره شده است.
No image

استفاده از تمثیل و تشبیه

در این بخش با استفاده از تمثیل و تشبیه به بیان سیره تبلیغی معصومین پرداخته شده است.
No image

هدایت‌پذیر دانستن انسان‌ها

در این بخش هدایت‌پذیر دانستن انسان‌ها در موضوع سیره تبلیغی معصومین بررسی شده است.
Powered by TayaCMS