دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

التفسیر

No image
التفسیر علامّه سید محمّد حسین طباطبایى در مقدمه تفسیر عیّاشى که با تحقیق و تصحیح و تعلیق حجت الاسلام سید هاشم رسولى محلاتى در دو جلد به قطع وزیرى (جلد اول در 430 صفحه و جلد دوم در 368 صفحه) براى نخستین بار در سال 1380 ه .ق. در چاپخانه علمیه قم چاپ و نشر گردیده است، مى‌نویسد: «یکى از بهترین تفسیرهاى که از علماى پیشین ما بر جا مانده، کتاب تفسیر منسوب به شیخ ما عیّاشى رحمةاللَّه علیه و آن کتاب ارزشمندى است...» در بخش دیگرى از این مقدمه آمده است: «تا حال که یازده قرن از نگارش این تفسیر سپرى مى‌گردد، احدى از فحول و بزرگان بر این تفسیر خُرده نگرفته و همه او را ستوده‌اند.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مولف

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 16 (پاسخ حضرت زهرا(س) به ابوبکر)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 16 (پاسخ حضرت زهرا(س) به ابوبکر) در موضوع شرح خطبه فدكیه آورده شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 15 (پاسخ ابوبکر)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 15 (پاسخ ابوبکر) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیها السلام 12 (سخن حضرت(س) با انصار)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان شرح خطبه حضرت زهراعلیها السلام 12 (سخن حضرت(س) با انصار) در موضوع شرح خطبه فدكیه آورده شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها 10(غصب فدک)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها 10(غصب فدک) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 9 (فتنه سقیفه)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 9 (فتنه سقیفه) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS