دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تغییر ساعت رسمی کشور

No image
تغییر ساعت رسمی کشور شورای نگهبان برای اعلام نظر در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور مهلت خواست
سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی گفت که این شورا برای اعلام نظر در خصوص طرح تغییر ساعت رسمی کشور که اواخر ماه گذشته به تصویب نمایندگان ملت رسیده بود از نهاد قانونگذاری درخواست استمهال کرد.
دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان که با خبرنگار مهر گفتگو می کرد، متذکر شد: اعضای شورای نگهبان بر این باور هستند که مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور نیازمند بررسی و کارشناسی بیشتر است و بر این اساس برای اعلام نظر در این زمینه، از نهاد قانونگذاری مهلت خواستند.
لازم به یادآوری است؛ طرح فوریتی تغییر ساعت رسمی کشور که یک بار به دلیل دخالت قوه مقننه در امور اجرایی از سوی شورای نگهبان قانون اساسی رد شده بود، بعد از اصلاحاتی در نشست علنی 31 مرداد سال جاری مجلس شورای اسلامی و با 121 رای موافق، 54 رای مخالف و 7 رای ممتنع تصویب شد.
بر اساس این طرح که دولت با آن مخالفت کرده است، از این پس هر ساله ساعت رسمی کشور در ساعت 24 نخستین روز فروردین ماه یک ساعت به جلو کشیده شده و در ساعت 24 روز 30 شهریور ماه، به حال سابق برگردانده می شود

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 16 (پاسخ حضرت زهرا(س) به ابوبکر)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 16 (پاسخ حضرت زهرا(س) به ابوبکر) در موضوع شرح خطبه فدكیه آورده شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 15 (پاسخ ابوبکر)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 15 (پاسخ ابوبکر) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیها السلام 12 (سخن حضرت(س) با انصار)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان شرح خطبه حضرت زهراعلیها السلام 12 (سخن حضرت(س) با انصار) در موضوع شرح خطبه فدكیه آورده شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها 10(غصب فدک)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها 10(غصب فدک) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 9 (فتنه سقیفه)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 9 (فتنه سقیفه) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS