دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دادگاهی در هندوستان خواستار اقامه نماز زنان شد

No image
دادگاهی در هندوستان خواستار اقامه نماز زنان شد دادگاهی در استان کرالای هندوستان از مقامات مسجد وندور خواست اجازه اقامه نماز زنان در این مسجد را صادر کنند.
این حکم رسمی از سوی صیف رمضان در دادگاه کرالا براساس دادخواست دو زن مسلمان که خواستار اقامه نماز در این مسجد بودند صادر شده است.
زنان تنها تا سال 1997 می‌توانستند در این مسجد نماز بخوانند. پس از آن این مسجد برای کارهای نوسازی و مرمت تعطیل شد و پس از گشایش در سال 2000 زنان از اقامه نماز در مسجد منع شدند.
کل جمعیت هندوستان حدود یک میلیارد نفر تخمین زده می‌شود که 9 درصد از آن را مسلمانان اهل تسنن و 3 درصد آن را مسلمانان شیعه به خود اختصاص داده‌اند.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

خطبه قاصعه5

متن سخنرانی خطبه قاصعه5 در موضوع شرح خطبه قاصعه در این بخش قرار دارد.
No image

خطبه قاصعه4

در این بخش متن سخنرانی با عنوان خطبه قاصعه4 در موضوع شرح خطبه قاصعه آورده شده است.
No image

خطبه قاصعه3

متن سخنرانی خطبه قاصعه3 در موضوع شرح خطبه قاصعه در این بخش قرار دارد.
No image

بررسی ابعاد مظلومیت حضرت علی علیه السلام

متن سخنرانی بررسی ابعاد مظلومیت حضرت علی علیه السلام در موضوع شرح خطبه قاصعه در این بخش قرار دارد.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 4 (هدف از خلقت انسان)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 4 (هدف از خلقت انسان) با موضوع شرح خطبه قاصعه پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS