دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دبیرکل سازمان ملل خواستار همکاری با سازمان کنفرانس اسلامی شد

No image
دبیرکل سازمان ملل خواستار همکاری با سازمان کنفرانس اسلامی شد دبیرکل سازمان ملل خواستار همکاری با سازمان کنفرانس اسلامی شد
دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: همکاری سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان ملل به آرام کردن تنشهای سراسر دنیا کمک کرده و عاملی برای نفی هرگونه نسبت میان اسلام و تروریسم است .
بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد در اجلاس داکار یادآور شد: سازمان ملل و سازمان کنفرانس اسلامی می توانند در کنار هم قدرتمندانه هرگونه نسبت میان اسلام و تروریسم را نفی کنند.
بان کی مون طی سخنرانی در اجلاس سازمان کنفرانس اسلامی در داکار که طی روزهای 22 و 23 اسفند ماه برگزار شد گفت: مسلمانها باید علیه افرادی که خشونت را به نام دین توجیه می کنند مقابله نمایند.
وی خشونت در سرزمینهای اشغال شده فلسطین ، گروگان گیری در عراق، لبنان، سودان و سومالی را محکوم و به سایر رویدادهای خاورمیانه که سازمان ملل در حل و فصل بحران آن کمک کرده بود اشاره کرد.
دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: گروه ائتلاف تمدنهای سازمان ملل ترویج کننده درک و تساهل است که از علما و سیاستمداران بسیاری از کشورها تشکیل شده و از توسعه همکاری سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان ملل متحد حمایت می کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

مقاله حاضر به بررسي وجوه همگرايي يا واگرايي بين علم و معنويت مي‌پردازد. موضوع ارتباط یا جدایی بین علم و معنویت از گذشته وجود داشته و در حال حاضر نیز منشأ بحث‌های فراوانی بین اندیشمندان است.
نسبت خدا و انسان در عرفان

نسبت خدا و انسان در عرفان

انسان در نظام عرفان اسلامی، جایگاه ویژه و برجسته‌ای دارد؛ به طوری‌که او را به‌گونه‌ی ممتازی از دیگر مخلوقات متمایز ساخته است. انسان با برخورداری از جامعیت اسماء الهی، به مثابه آیینۀ تمام نمای آفریدگار جهان هستی است
مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

این مقاله برآن است تا نشان دهد عرفان اسلامی تحت تعلمیات پیامبر اکرم- نگاهی متعالی در عین اعتدال و همراهی با فطرت در مساله زن و زناشویی ارائه کرده است.
عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

بررسي ديدگاههاي دو تن از رهبران جنبشهاي معناگراي نوظهور، پائولوكوئليو و اشو درباره عقل و شرع با رويكردي انتقادي و برپايهي معارف معنوي و مباني عرفان اسلامي
علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

در این مقاله تلاش میشود تا به بررسی جنبش‌های نوپدید دینی به عنوان محصول جهانی‌شدن در حوزه معنویت پرداخته شود.
Powered by TayaCMS