دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه اندازی اولین پارک علم و فناوری علوم انسانی کشور در قم

No image
راه اندازی اولین پارک علم و فناوری علوم انسانی کشور در قم اولین پارک علم و فناوری علوم انسانی به گفته معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سال 87 در قم راه اندازی می شود.
دکتر محمد باقر خرمشاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: اولین پارک علم و فناوری علوم انسانی با همکاری معاونتهای فرهنگی و فناوری در شهر قم راه اندازی می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: اساسنامه اولین پارک علم و فناوری علوم انسانی در معاونت فناوری وزارت علوم در حال تدوین است.

محمد باقر خرمشاد اضافه کرد: پارک علم و فناوری حوزه علوم انسانی با همکاری استاندار قم راه اندازی می شود. تا کنون اقدامات اولیه ای در خصوص این پارک صورت گرفته و معاونت های فناوری و فرهنگی وزارت علوم همگام با یکدیگر به دنبال راه اندازی این پارک و تحقق اهداف در حوزه علوم انسانی هستند.
وی در خصوص نقش معاونت فرهنگی وزارت علوم در شکل گیری پارک علم و فناوری علوم انسانی گفت: آنچه که در علوم انسانی می تواند قابلیت تبدیل شدن به پارک را داشته باشد رصد می کنیم و به معاونت فناوری مشاوره می دهیم.
منبع:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

مقاله حاضر به بررسي وجوه همگرايي يا واگرايي بين علم و معنويت مي‌پردازد. موضوع ارتباط یا جدایی بین علم و معنویت از گذشته وجود داشته و در حال حاضر نیز منشأ بحث‌های فراوانی بین اندیشمندان است.
نسبت خدا و انسان در عرفان

نسبت خدا و انسان در عرفان

انسان در نظام عرفان اسلامی، جایگاه ویژه و برجسته‌ای دارد؛ به طوری‌که او را به‌گونه‌ی ممتازی از دیگر مخلوقات متمایز ساخته است. انسان با برخورداری از جامعیت اسماء الهی، به مثابه آیینۀ تمام نمای آفریدگار جهان هستی است
مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

این مقاله برآن است تا نشان دهد عرفان اسلامی تحت تعلمیات پیامبر اکرم- نگاهی متعالی در عین اعتدال و همراهی با فطرت در مساله زن و زناشویی ارائه کرده است.
عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

بررسي ديدگاههاي دو تن از رهبران جنبشهاي معناگراي نوظهور، پائولوكوئليو و اشو درباره عقل و شرع با رويكردي انتقادي و برپايهي معارف معنوي و مباني عرفان اسلامي
علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

در این مقاله تلاش میشود تا به بررسی جنبش‌های نوپدید دینی به عنوان محصول جهانی‌شدن در حوزه معنویت پرداخته شود.
Powered by TayaCMS