دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران

رویکرد رسانه‌‌های بین‌المللی با موضوع «مهدویت» با حضور علی‌اکبر ولایتی در مسجد جمکران بررسی می‌شود.
سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران
سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران

رویکرد رسانه‌‌های بین‌المللی با موضوع «مهدویت» با حضور علی‌اکبر ولایتی در مسجد جمکران بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری در مناطق مختلف شهر تهران، برپایی ایستگاه‌های فرهنگی و جشن میلاد نور، تقدیر از مقالات و دلنوشته‌های "تو را چشم در راهم" از دیگر برنامه‌های جشن نیمه شعبان این سازمان است.

اجرای موسیقی سنتی، برگزاری مسابقه، برپایی ایستگاه‌های جشن و شادی، مداحی، جنگ شادی، مسابقه و پرسش و پاسخ با موضوع و محوریت امام زمان(عج) از برنامه‌های تدوین شده مراکز فرهنگی هنری مناطق 22 گانه تهران به مناسبت نیمه شعبان است.

نقد و بررسی رویکرد رسانه‌های بین‌المللی به موضوع مهدویت با حضور علی‌اکبر ولایتی در مسجد جمکران به همت فرهنگسرای رسانه و برپایی ایستگاه‌هایی با محوریت امام عصر(عج) شامل امام‌شناسی و معرفی حضرت موعود، ایستگاه پازل ظهور، نقاشی جمعی از هنرمندان نقاش و جشن پرواز کبوتر به همت فرهنگسرای دختران، ویژه برنامه‌های این سازمان در ایام جشن امام عصر(عج) است.

    منبع: http://www.farsnews.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

مقاله حاضر به بررسي وجوه همگرايي يا واگرايي بين علم و معنويت مي‌پردازد. موضوع ارتباط یا جدایی بین علم و معنویت از گذشته وجود داشته و در حال حاضر نیز منشأ بحث‌های فراوانی بین اندیشمندان است.
نسبت خدا و انسان در عرفان

نسبت خدا و انسان در عرفان

انسان در نظام عرفان اسلامی، جایگاه ویژه و برجسته‌ای دارد؛ به طوری‌که او را به‌گونه‌ی ممتازی از دیگر مخلوقات متمایز ساخته است. انسان با برخورداری از جامعیت اسماء الهی، به مثابه آیینۀ تمام نمای آفریدگار جهان هستی است
مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

این مقاله برآن است تا نشان دهد عرفان اسلامی تحت تعلمیات پیامبر اکرم- نگاهی متعالی در عین اعتدال و همراهی با فطرت در مساله زن و زناشویی ارائه کرده است.
عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

بررسي ديدگاههاي دو تن از رهبران جنبشهاي معناگراي نوظهور، پائولوكوئليو و اشو درباره عقل و شرع با رويكردي انتقادي و برپايهي معارف معنوي و مباني عرفان اسلامي
علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

در این مقاله تلاش میشود تا به بررسی جنبش‌های نوپدید دینی به عنوان محصول جهانی‌شدن در حوزه معنویت پرداخته شود.
Powered by TayaCMS