دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخستین دوره کارگاهی جوان پژوهی برگزار می‌شود

No image
نخستین دوره کارگاهی جوان پژوهی برگزار می‌شود نخستین دوره کارگاهی جوان پژوهی ویژه بانوان طلبه حوزه علمیه قم به همت مرکز مطالعات دینی جوانان برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، این دوره با هدف تربیت پژوهشگران آشنا با مباحث جوان شناسی، هم گام سازی اطلاعات دینی بانوان طلبه حوزه علمیه با واقعیات جاری اجتماعی و درون گروهی نسل جوان، ایجاد فضای بروز توانمندی های ویژه، فراروی جوانان در جامعه اسلامی و شناسایی استعدادهای پژوهشی جهت آسیب شناسی معضلات نسل جوان، با مشارکت مرکز مطالعات دینی جوانان وابسته به سازمان ملی جوانان و معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار می شود.
در این دوره موضوعاتی از قبیل آسیب شناسی دختران، جوان و جهان اسلام و دختران جوان و نقش های اجتماعی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان این دوره شش هفته ای، شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اعطا می شود. در این دوره دارا بودن حداقل مدرک سطح 2 حوزه علمیه و قبولی در مصاحبه ورودی الزامی است.
علاقمندان می توانند تا تاریخ 5 دی ماه در مرکز مطالعات دینی جوانان واقع در استان قم، خیابان معلم، ثبت نام کنند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 7835505-0251 تماس حاصل نمایند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

مقاله حاضر به بررسي وجوه همگرايي يا واگرايي بين علم و معنويت مي‌پردازد. موضوع ارتباط یا جدایی بین علم و معنویت از گذشته وجود داشته و در حال حاضر نیز منشأ بحث‌های فراوانی بین اندیشمندان است.
نسبت خدا و انسان در عرفان

نسبت خدا و انسان در عرفان

انسان در نظام عرفان اسلامی، جایگاه ویژه و برجسته‌ای دارد؛ به طوری‌که او را به‌گونه‌ی ممتازی از دیگر مخلوقات متمایز ساخته است. انسان با برخورداری از جامعیت اسماء الهی، به مثابه آیینۀ تمام نمای آفریدگار جهان هستی است
مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

این مقاله برآن است تا نشان دهد عرفان اسلامی تحت تعلمیات پیامبر اکرم- نگاهی متعالی در عین اعتدال و همراهی با فطرت در مساله زن و زناشویی ارائه کرده است.
عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

عقل گريزي و شريعت‌ستيزي در انديشه‌ي پائولوكوئليو و اشو

بررسي ديدگاههاي دو تن از رهبران جنبشهاي معناگراي نوظهور، پائولوكوئليو و اشو درباره عقل و شرع با رويكردي انتقادي و برپايهي معارف معنوي و مباني عرفان اسلامي
علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

در این مقاله تلاش میشود تا به بررسی جنبش‌های نوپدید دینی به عنوان محصول جهانی‌شدن در حوزه معنویت پرداخته شود.
Powered by TayaCMS