دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جوانان با دستاوردهای 30 ساله انقلاب آشنا می شوند

No image
جوانان با دستاوردهای 30 ساله انقلاب آشنا می شوند سازمان ملی جوانان به زودی طرحی را به اجرا می گذارد که هدف آن، آشنا کردن نسل جوان کشور با دستاوردهای سی ساله نظام جمهوری اسلامی است.
روابط عمومی این سازمان چهارشنبه به نقل از "علی اکبر عصارنیا" معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان ملی جوانان گزارش داد: طرح یادشده اکنون در حال بررسی نهایی در جلسات کارگروهی شورای هماهنگی تشکل های سراسری سازمان جوانان است. وی در همین راستا از طرح مشترک 10 عضو شورای هماهنگی تشکل های سراسری برای حمایت از فعالیت تشکل ها و سازمان های مردم نهاد برای بزرگداشت سی امین سال انقلاب اسلامی خبر داد . عصارنیا گفت: این شورا درباره برنامه های مرتبط با گفتمان انقلاب اسلامی و اندیشه های امام خمینی (ره) با حجم بالایی از طرح ها، پیشنهادها و برنامه های متنوع تشکل ها است و از همین رو، سومین دوره اجلاس حکمت به موضوع جریان شناسی انقلاب اختصاص یافته است .
وی افزود: سازمان ملی جوانان در سال جاری دستاوردهای فکری یکصد موسسه فرهنگی و هنری در موضوعات مختلف مرتبط با جوانان را شناسایی و از انتشار این دستاوردها برای فعالان فرهنگی حمایت خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری ایرنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سرمقاله

سرمقاله

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

نوشتار حاضر نیز تلاشی است برای بررسی رابطه جهانی شدن و معنویت و یافتن پاسخ مناسب به این پرسش که چرا در دهه‌های اخیر شاهد معنویت‌گرایی‌های فزاینده در عرصه جهانی هستیم و فرایند جهانی شدن چه تاثیری در احیاء معنویت‌ها دارد.
تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

مقاله حاضر در صدد واکاوی معنایی و تبیین ریاضت درست در عرفان‌‌های صادق و ریاضت نادرست در عرفان‌های کاذب اعم از صوفیانه و سکولار برآمده است.
جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

مقاله حاضر كوششي براي تهيه پاسخي ولو اجمالي براي دو مسئله است. اول اينكه، گسترش جنبش‌هاي ديني موجب ترويج چه عقايدي در بستر فرهنگ ايراني مي‌شود؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت: روح تعاليم جنبش‌ها حاوي مؤلفه‌هاي است كه بعضا در تعارض با فرهنگ معنوي ايرانيان است. در حقيقت، ترويج جنبش‌هاي نوپديد ديني در فضاي فرهنگي ايرانيان موجب اشاعه باورها و معنويتي ناهمگون مي‌شود. كه در اين مقاله به پنج مورد از آن نظير: اومانيسم معنوي، تحريف فرجام‌گرايي، معنويت اباحه‌گرايانه، تعبير زميني از عشق معنوي، تعبير مادي از آرامش معنوي مي‌پردازيم.
Powered by TayaCMS