دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مصاحبه احمدی نژاد با شبکه 13 تلویزیون آمریکا

رئیس جمهور با بیان اینکه ما با همه ملت‌ها از جمله مردم آمریکا دوست هستیم، گفت: این در حالی است که دولتمردان امریکا ظرفیت شنیدن حرف‌های درست را ندارند.
مصاحبه احمدی نژاد با شبکه 13 تلویزیون آمریکا
مصاحبه احمدی نژاد با شبکه 13 تلویزیون آمریکا

مصاحبه احمدی نژاد با شبکه 13 تلویزیون آمریکا

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌های ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد صبح روز سه شنبه به وقت نیویورک در گفتگو با "چارلی رز" مجری شبکه 13تلویزیون آمریکا، با اشاره به اینکه امریکا از مذاکرات در عراق و فرصت خوبی که با پیشنهادات ایران ایجاد شده بود استفاده مناسبی نکرد، تاکید کرد: شیعیان و اهل تسنن عراق همگی برادران ما هستند و وقتی با مردم و دولت عراق ارتباط خوبی داریم چه ضرورتی دارد در عراق ناامنی ایجاد کنیم.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه مردم فلسطین خودشان باید درباره سرنوشت شان تصمیم بگیرند، اظهار داشت: ما با همه گروه های فلسطینی رابطه خوبی داریم و آنها را به همکاری با یکدیگر ترغیب می‌کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما با همه ملت‌ها از جمله مردم آمریکا دوست هستیم، گفت: این در حالی است که دولتمردان امریکا ظرفیت شنیدن حرف‌های درست را ندارند.

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه در آمریکا دیکتاتوری حزبی حاکم است و هیچ رییس جمهور غیر حزبی در این کشور نمی‌تواند بر سرکار بیاید، خاطرنشان کرد: در ایران مسوولان از سوی مردم انتخاب می‌شوند.

رییس جمهور افزود: آمریکا که ادعای آزادی دارد چرا رییس دانشگاه کلمبیا را به خاطر دعوت از رییس جمهور ایران برای سخنرانی و گفت‌وگو تحت فشار قرار داده است ؟

دکتر احمدی نژاد با اشاره به اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و در زمان حکومت تحت حمایت آمریکا، کشور در فقر مطلق و زندان هایش پر از زندانی و شکنجه گاه بود، گفت: اکنون ملت ما در تمام حوزه‌ها حضور دارند و هر روز خبر پیشرفت ایران در حوزه‌های مختلف در سطح جهان منتشر می‌شود .

رییس جمهور با بیان اینکه دولت آمریکا در مساله هسته‌ای ایران لجبازی و زورگویی می‌کند، تاکید کرد: امروز سلاح هسته‌ای در مناسبات انسانی کاربرد و تاثیری ندارد و توصیه می‌کنیم هیچ کشوری در این بخش سرمایه‌گذاری نکند.

احمدی نژاد با تاکید بر اینکه ملت و دولت ایران در مساله هسته‌ای مطابق حق قانونی خود عمل می‌کنند، افزود: ملت ایران به آمریکا، انگلیس ، آلمان، فرانسه و کانادا که برخلاف قوانین بین‌المللی قرارداد هسته‌ای خود را به صورت یکطرفه لغو کردند، اعتماد ندارد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه حزب‌الله یک گروه شناخته شده در لبنان است که در دولت و مجلس این کشور حضور دارد، تاکید کرد: چرا بعضی‌ها فکر می‌کنند بهتر از ملت لبنان منافع مردم این کشور را تشخیص می‌دهند؛ اینکه وزیر خارجه آمریکا از پشت تلویزیون از ایجاد خاورمیانه جدید سخن می‌گوید این توهین به ملت منطقه است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سرمقاله

سرمقاله

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

نوشتار حاضر نیز تلاشی است برای بررسی رابطه جهانی شدن و معنویت و یافتن پاسخ مناسب به این پرسش که چرا در دهه‌های اخیر شاهد معنویت‌گرایی‌های فزاینده در عرصه جهانی هستیم و فرایند جهانی شدن چه تاثیری در احیاء معنویت‌ها دارد.
تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

مقاله حاضر در صدد واکاوی معنایی و تبیین ریاضت درست در عرفان‌‌های صادق و ریاضت نادرست در عرفان‌های کاذب اعم از صوفیانه و سکولار برآمده است.
جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

مقاله حاضر كوششي براي تهيه پاسخي ولو اجمالي براي دو مسئله است. اول اينكه، گسترش جنبش‌هاي ديني موجب ترويج چه عقايدي در بستر فرهنگ ايراني مي‌شود؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت: روح تعاليم جنبش‌ها حاوي مؤلفه‌هاي است كه بعضا در تعارض با فرهنگ معنوي ايرانيان است. در حقيقت، ترويج جنبش‌هاي نوپديد ديني در فضاي فرهنگي ايرانيان موجب اشاعه باورها و معنويتي ناهمگون مي‌شود. كه در اين مقاله به پنج مورد از آن نظير: اومانيسم معنوي، تحريف فرجام‌گرايي، معنويت اباحه‌گرايانه، تعبير زميني از عشق معنوي، تعبير مادي از آرامش معنوي مي‌پردازيم.
Powered by TayaCMS