دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد

No image
وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد انتظار می‌رود وزیر کشور ایتالیا امروز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه پیشنهاد خود را در رابطه با تأسیس فدراسیون مساجد ایتالیایی در رم مطرح کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آی کی آی، این فدراسیون قرار است جایگزین شورای اسلامی (Consulta Islamica) شود که در سال 2005 از سوی دولت با هدف تمایندگی گروه های مختلف اسلامی در ایاتالیا تأسیس شد.
جولیانونو آماتو وزیر کشور ایتالیا پس از آنکه برخی از اعضای آن از امضای اساس‌نامه ارزشی ایتالیا در مورد اقلیتهای دینی ایتالیا سرباز زدند، آن را منحل کرد.
جوزپه پیزانو وزیر سابق کشور ایتالیا که این شورا را تشکیل داده بوده امیدوار بود از آن به عنوان راهی برای گفتگو با مسلمانان میانه‌روی ایتالیا به منظور مبارزه با تروریسم استفاده کند.
ریاست این فدراسیون برعهده مسجد رم خواهد بود که زیرمجموعه آن 22 مسجد دیگر قرار می‌گیرند، براساس این پیشنهاد 25 مسجد دیگر از شمال ایتالیا نیز در این فدراسیون عضو خواهند شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سرمقاله

سرمقاله

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

نوشتار حاضر نیز تلاشی است برای بررسی رابطه جهانی شدن و معنویت و یافتن پاسخ مناسب به این پرسش که چرا در دهه‌های اخیر شاهد معنویت‌گرایی‌های فزاینده در عرصه جهانی هستیم و فرایند جهانی شدن چه تاثیری در احیاء معنویت‌ها دارد.
تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

مقاله حاضر در صدد واکاوی معنایی و تبیین ریاضت درست در عرفان‌‌های صادق و ریاضت نادرست در عرفان‌های کاذب اعم از صوفیانه و سکولار برآمده است.
جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

مقاله حاضر كوششي براي تهيه پاسخي ولو اجمالي براي دو مسئله است. اول اينكه، گسترش جنبش‌هاي ديني موجب ترويج چه عقايدي در بستر فرهنگ ايراني مي‌شود؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت: روح تعاليم جنبش‌ها حاوي مؤلفه‌هاي است كه بعضا در تعارض با فرهنگ معنوي ايرانيان است. در حقيقت، ترويج جنبش‌هاي نوپديد ديني در فضاي فرهنگي ايرانيان موجب اشاعه باورها و معنويتي ناهمگون مي‌شود. كه در اين مقاله به پنج مورد از آن نظير: اومانيسم معنوي، تحريف فرجام‌گرايي، معنويت اباحه‌گرايانه، تعبير زميني از عشق معنوي، تعبير مادي از آرامش معنوي مي‌پردازيم.
Powered by TayaCMS