دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پایان نامه مقطع دکتری حوزه های علمیه ارزیابی می‌شوند

No image
پایان نامه مقطع دکتری حوزه های علمیه ارزیابی می‌شوند دبیرخانه کتاب سال حوزه با هدف معرفی بهترین پایان نامه حوزوی سطح چهار (دکتری) نزدیک به یکصد پایان نامه را ارزیابی می‌کند.
مسئول دبیرخانه کتاب سال حوزه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت : امسال برای اولین بار در همایش کتاب سال حوزه از پایان نامه‌های برتر سطح چهار (دکتری) تقدیر خواهد شد که تاکنون بیش از 25 پایان نامه توسط مسئولین معاونت آموزشی حوزه به این دبیرخانه ارسال شده و پیش‌بینی می‌شود این تعداد به 100 رساله علمی برسد.
علیرضا زهیری افزود: داوری این آثار براساس آیین‌نامه کتاب سال حوزه است که در آن موارد غیر مرتبط با آیین نامه مانند نحوه انتشار حذف و موارد مورد نیاز دیگر اضافه خواهد شد. هم‌چنین در نظر داریم براساس موضوعات پایان نامه‌های دریافتی گروه‌های سیزده گانه داوری دبیرخانه کتاب سال حوزه را در داوری پایان نامه‌ها فعال کنیم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سرمقاله

سرمقاله

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

نوشتار حاضر نیز تلاشی است برای بررسی رابطه جهانی شدن و معنویت و یافتن پاسخ مناسب به این پرسش که چرا در دهه‌های اخیر شاهد معنویت‌گرایی‌های فزاینده در عرصه جهانی هستیم و فرایند جهانی شدن چه تاثیری در احیاء معنویت‌ها دارد.
تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

مقاله حاضر در صدد واکاوی معنایی و تبیین ریاضت درست در عرفان‌‌های صادق و ریاضت نادرست در عرفان‌های کاذب اعم از صوفیانه و سکولار برآمده است.
جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

جنبش‌‏هاي ديني و مواجهه بنيادين عرفاني

مقاله حاضر كوششي براي تهيه پاسخي ولو اجمالي براي دو مسئله است. اول اينكه، گسترش جنبش‌هاي ديني موجب ترويج چه عقايدي در بستر فرهنگ ايراني مي‌شود؟ در پاسخ به اين سوال بايد گفت: روح تعاليم جنبش‌ها حاوي مؤلفه‌هاي است كه بعضا در تعارض با فرهنگ معنوي ايرانيان است. در حقيقت، ترويج جنبش‌هاي نوپديد ديني در فضاي فرهنگي ايرانيان موجب اشاعه باورها و معنويتي ناهمگون مي‌شود. كه در اين مقاله به پنج مورد از آن نظير: اومانيسم معنوي، تحريف فرجام‌گرايي، معنويت اباحه‌گرايانه، تعبير زميني از عشق معنوي، تعبير مادي از آرامش معنوي مي‌پردازيم.
Powered by TayaCMS