دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آمادگی 21 حوزه علمیه در منطقه 3 کشوری برای ثبت نام خواهران

No image
آمادگی 21 حوزه علمیه در منطقه 3 کشوری برای ثبت نام خواهران معاون پشتیبانی منطقه 3 کشوری گفت: 21 حوزه علمیه در استانهای فارس، بوشهر و کهکیلویه بویراحمد آماده ثبت نام خواهران علاقمند به تحصیل در مدارس علمیه خواهران هستند.
حجت الاسلام غلامعباس بهروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : برای سال آینده تحصیلی از 22 حوزه مصوب این منطقه، 21 استان از علاقمندان به تحصیل در حوزه های علمیه خواهران ثبت نام می کنند که از این تعداد 19 مدرسه علمیه در مقطع دیپلم و 2 مدرسه در مقطع سیکل ثبت نام خود را آغاز کرده اند.
وی افزود: ظرفیت امسال مدارس تابعه این منطقه در استانهای فارس، بوشهر و کهکیلویه حداکثر 400 نفر است و پیش بینی می شود نزدیک به 6 هزار نفر در پذیرش سال جدید، ثبت نام کنند که این استقبال نشانگر ضرورت گسترش مدارس علمیه در این سه استان است.
معاون پشتیبانی منطقه 3 کشوری افزود: اگرچه ثبت نام در حوزه های علمیه خواهران تا 13 اسفند ادامه دارد اما با پیش بینی های صورت گرفته تاکنون با کمبود دفترچه ثبت نام مواجه نشده ایم.
منبع خبر:
خبرگزارى مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

گریه بر امام حسین(ع) و حوادث کربلا که 1400 سال پیش اتفاق افتاده است چه منافعی برای انسان دارد؟
پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

یکی از شبهاتی که همواره در فضاهای حقیقی و مجازی مطرح می‌کنند و خیلی از جوانان به دنبال پاسخ آن هستنداین است اگر امام حسین(ع) علم به شهادت خود داشتند، چرا به کربلا رفتند؟ و اگر علم نداشتند، پس روایاتی که دلالت بر علم ائمه(ع) دارد را چگونه باید توجیه کرد؟
پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

بر اساس آموزه‌های وحیانی گناهان چه آثار و پیامدهایی را در عرصه‌های مادی و دنیوی و معنوی و اخروی به همراه دارد؟
پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

چرا امام حسین(ع) در ماه محرم که جنگ حرام است، جنگید، و آیا خواست الهی وقوع حوادث کربلا در این ماه بود؟
پرسش و پاسخ حدود آزادی

پرسش و پاسخ حدود آزادی

از منظر آموزه‌های وحیانی آیا آزادی انسان مطلق و بی‌حد و اندازه است یا اینکه مشروط به شرایط و محدود به حدودی می‌باشد؟
Powered by TayaCMS