دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

الگوی حضور قلب در نماز

No image
الگوی حضور قلب در نماز

اميرالمؤمنين(ع): وقتي به نماز مي ايستاد آنچنان خود را در محضر الهي مي ديد که امور غيرخدايي را احساس نمي کرد. در جنگ صفين، تيري بر ران مقدس آن حضرت وارد شد، هرچه کردند در موقع عادي خارج نمايند، از شدت درد و ناراحتي نتوانستند، خدمت امام حسن(ع) جريان را عرض کردند آن حضرت فرمودند: «صبر کنيد تا پدرم به نماز بايستد، زيرا در آن حال چنان از خود بيخود مي شود که به هيچ چيز متوجه نمي شود.»

به دستور امام حسن(ع) در حال نماز تير را از پاي حضرت خارج کردند. بعد از نماز امام علي(ع) متوجه شد خون از پاي مقدسش جاري است، سؤال کرد چه شده؟ عرض کردند: «تير را در حال نماز از پاي شما بيرون کشيديم.» (1)

____________________________________

1- انوار نعمانيه، سيدجزايري7 ص 342

روزنامه كيهان، شماره 21077 به تاريخ 19/3/94، صفحه 8 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

گریه بر امام حسین(ع) و حوادث کربلا که 1400 سال پیش اتفاق افتاده است چه منافعی برای انسان دارد؟
پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

یکی از شبهاتی که همواره در فضاهای حقیقی و مجازی مطرح می‌کنند و خیلی از جوانان به دنبال پاسخ آن هستنداین است اگر امام حسین(ع) علم به شهادت خود داشتند، چرا به کربلا رفتند؟ و اگر علم نداشتند، پس روایاتی که دلالت بر علم ائمه(ع) دارد را چگونه باید توجیه کرد؟
پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

بر اساس آموزه‌های وحیانی گناهان چه آثار و پیامدهایی را در عرصه‌های مادی و دنیوی و معنوی و اخروی به همراه دارد؟
پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

چرا امام حسین(ع) در ماه محرم که جنگ حرام است، جنگید، و آیا خواست الهی وقوع حوادث کربلا در این ماه بود؟
پرسش و پاسخ حدود آزادی

پرسش و پاسخ حدود آزادی

از منظر آموزه‌های وحیانی آیا آزادی انسان مطلق و بی‌حد و اندازه است یا اینکه مشروط به شرایط و محدود به حدودی می‌باشد؟
Powered by TayaCMS