دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر اخوند خراسانی درباره سید عباس معصومی

No image
نظر اخوند خراسانی درباره سید عباس معصومی

آخوند در تقریظى که بر یکى از آثار او نگاشت، مقام علمى سیّد عباس را مورد تأیید قرار داده، به بهترین نحو ممکن از وى تجلیل کرد. در این قسمت، آن چه را که وى در حق آیت الله معصومى نگاشته، مى آوریم:

بسم الله الرحمن الرحیم

بحمدالله جناب نخبة العلماء العاملین و صفوة الفضلاء و سند المحصّلین المجدّین و سیّد المجتهدین، السیّد السّند و المولى المعتمد، آقاى سیّد عباس سلّمه الله تعالى بکمال صلاح و تقوى آراسته و به لباس زهد و پرهیزکارى پیراسته و داراى جهات رشد و سداد است و بالغ مرتبه «اجتهاد» و قابل تصدّى حسبیّه و وظایف شرعیه از فتوى فرمودن و حکومت و فصل خصومت نمودن و امرش مطاع و حکمش لازم الاتباع. ارجوا من الله تبارک و تعالى ان یمتّع المسلمین بطول بقاه، حرّره الاحقر الجانى محمّد کاظم خراسانى.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

پرسش و پاسخ آثار گریه بر امام حسین(ع)

گریه بر امام حسین(ع) و حوادث کربلا که 1400 سال پیش اتفاق افتاده است چه منافعی برای انسان دارد؟
پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

پرسش و پاسخ اصلاح و حفظ اسلام ناب با شهادت

یکی از شبهاتی که همواره در فضاهای حقیقی و مجازی مطرح می‌کنند و خیلی از جوانان به دنبال پاسخ آن هستنداین است اگر امام حسین(ع) علم به شهادت خود داشتند، چرا به کربلا رفتند؟ و اگر علم نداشتند، پس روایاتی که دلالت بر علم ائمه(ع) دارد را چگونه باید توجیه کرد؟
پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

پرسش و پاسخ تأثیرات گناه بخش پنجم و پایانی

بر اساس آموزه‌های وحیانی گناهان چه آثار و پیامدهایی را در عرصه‌های مادی و دنیوی و معنوی و اخروی به همراه دارد؟
پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

پرسش و پاسخ جنگیدن در ماه حرام

چرا امام حسین(ع) در ماه محرم که جنگ حرام است، جنگید، و آیا خواست الهی وقوع حوادث کربلا در این ماه بود؟
پرسش و پاسخ حدود آزادی

پرسش و پاسخ حدود آزادی

از منظر آموزه‌های وحیانی آیا آزادی انسان مطلق و بی‌حد و اندازه است یا اینکه مشروط به شرایط و محدود به حدودی می‌باشد؟
Powered by TayaCMS