دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتابهای دینی دانشگاه پرینستون دیجیتالی می‌شوند

No image
کتابهای دینی دانشگاه پرینستون دیجیتالی می‌شوند طی توافق همکاری میان دانشگاه علوم دینی پرینستون آمریکا و شرکت مایکروسافت تمام کتابهای دینی این دانشگاه به صورت دیجیتال تهیه می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پرسبیترین نیوز سرویس، کلیسای پرسبیترین آمریکا که وابسته به این دانشگاه است با کمپانی مایکروسافت قراردادی امضا کرده تا تعداد قابل توجهی از مطالب عمومی کتابخانه دانشگاه پرینستون را به صورت دیجیتال تهیه کرده و آن را در بخش خدمات جستجوی کتاب مایکروسافت قرار دهند تا مردم سراسر دنیا از آن استفاده کنند.
این کتابها که در مجموعه دینی و تاریخی پریستون قرار دارد دربرگیرنده نسخ تاریخی، نسخه هایی از آثار جان کلوین و جان ناکس، نوشته های فرقه پوریتانز انگلستان است. کتابخانه دانشگاه پرینستون دربرگیرنده نشریه، نسخ خطی ، میکروفیلم و ابزارهای چند رسانه ای است.
انتظار می رود فرآیند دیجیتالی شدن این کتابهای در سه ماه اول سال 2008 آغاز شود اما از سوی دیگر مایکروسافت اسکن مطالبی که از حق کپی رایت برخوردار نیستند را آغاز کرده است. این پروژه پس از اتمام می تواند تمام کتابهای دینی دانشگاه را به صورت آنلاین در اختیار مردم سراسر دنیا قرار دهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

وسوسه های شیطانی وعواقب بد اعمال نامشروع

در این متن به وسوسه های شیطانی وعواقب بد اعمال نامشروع با موضوع شیطان از منظر قرآن و روایات پرداخته شده است.
No image

نقش شیطان در حرام خواری

در این متن به نقش شیطان در حرام خواری با موضوع شیطان از منظر قرآن و روایات پرداخته شده است.
No image

شیطان درنهج البلاغه

در این بخش متن سخنرانی با عنوان شیطان درنهج البلاغه در موضوع شیطان از منظر قرآن و روایات آورده شده است.
No image

رحمت الهی، عامل دوری از شیطان

در این بخش متن سخنرانی با عنوان رحمت الهی، عامل دوری از شیطان در موضوع شیطان از منظر قرآن و روایات آورده شده است.
No image

خطابات قرآن و روایات در برحذر داشتن از شیطان

در این بخش متن سخنرانی با عنوان خطابات قرآن و روایات در برحذر داشتن از شیطان در موضوع شیطان از منظر قرآن و روایات آورده شده است.
Powered by TayaCMS