دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی
حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

حضور بانوان طلبه در جشنواره پژوهشی علامه حلی

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از روابط عمومی جشنواره علامه حلی(ره)، حجت الاسلام زارعی، مدیر اداره امور پژوهشی طلاب حوزه علمیه قم و دبیر جشنواره علامه حلی در نشستی با مدیران اداره ساماندهی تحقیقات حوزه علمیه خواهران گفت: با توجه به تماس‌های پیاپی خواهران طلبه و درخواست آنان جهت شرکت در این جشنواره پژوهشی، شورای سیاست‌گذاری جشنواره علامه حلی، شرکت خواهران طلبه در جشنواره علامه حلی را تصویب کرد.

وی افزود: تصمیم بر این است که ارزیابی آثار پژوهشی خواهران طلبه‌ مدارس علمیه سراسر کشور، از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران انجام شود تا در ارزیابی آثار، با محدودیت زمانی رو‌به‌رو نشویم.

حجت الاسلام زارعی از اختصاص سهمیه‌ای ویژه از جوائز این جشنواره به خواهران طلبه خبر داد و گفت: خواهران طلبه باید آثار پژوهشی خود را به مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران ارسال کنند تا از میان آثار رسیده، سی اثر به عنوان پژوهش‌های منتخب، به دبیرخانه جشنواره علامه حلی ارائه و پس از ارزیابی نهایی، آثار برگزیده معرفی ‌شود.

در این دیدار، خانم افشار، مدیر ساماندهی تحقیقات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران بااستقبال از برگزاری این جشنواره اظهار داشت: در حال حاضر، خواهران طلبه در 260 مدرسه علمیه سراسر کشور در حال تحصیل هستند و ما امیدواریم که در جشنواره‌های بعدی، سهمیه بیشتری از جوائز به بخش خواهران اختصاص یابد.

    منبع خبر:
  • خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قال رسول الله (ص): «الصَّبْرُ ثَلاثَةٌ، صَبْرٌ عِنْدَ الْمُصیبَة، وَ صَبْرٌ عَلَی الطّاعَةِ وَ صَبْرٌ عَنِ المَعْصِیَة...»

قال رسول الله (ص): «الصَّبْرُ ثَلاثَةٌ، صَبْرٌ عِنْدَ الْمُصیبَة، وَ صَبْرٌ عَلَی الطّاعَةِ وَ صَبْرٌ عَنِ المَعْصِیَة...»

رسول گرامی (ص) فرمود: صبر سه گونه است، پس کسی که در مصیبت صبر کند تا به زیبائی، عزایش‌ را بگذراند، خدا برایش سیصد درجه مقرر دارد که مابین درجه‌ای تا دیگری چون فاصلة زمین تا آسمان باشد. و کسی که بر اطاعت خدا صبر کند خدایش ششصد درجه دهد که فاصلة درجه‌ای تا دیگری مثل فاصلة درون زمین تا عرش باشد و کسیکه در مقابل معصیت صبر و مقاومت ورزد، خدایش نهصد درجه دهد که فاصلة درجه‌ای تا دیگری مثل فاصلة قعر زمین تا پایان عرش باشد. (اصول کافی باب الصبر حدیث 15 ( مترجم ج 3 ص 145))
Powered by TayaCMS