دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه
مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطه توبه

مهیّا شدن برای حضرت حجّت به واسطۀ توبه

آیت الله بهجت:

  « اگر ظهور حضرت حجت (ع) نزدیک باشد، باید هر کس خود را برای آن روز مهّیا سازد، از جمله این یک از گناهان توبه کند. همین توبه باعث می‌شود که دین همه بلاهایی که بر سر شیعه آمده است که واقعاً بی‌سابقه است و بلاهای دیگی که تابش از ظهور آن حضرت می‌آید، از سر شیعه رفع و دفع گردد.»

  • منبع: رخشاد، محمد حسین؛ در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت،قم، مؤسسه فرهنگی سماء، 1385ه.ش،چاپ پنجم، ص 109.
  • این موضوعات را نیز بررسی کنید:

    جدیدترین ها در این موضوع

    قال رسول الله (ص): «الصَّبْرُ ثَلاثَةٌ، صَبْرٌ عِنْدَ الْمُصیبَة، وَ صَبْرٌ عَلَی الطّاعَةِ وَ صَبْرٌ عَنِ المَعْصِیَة...»

    قال رسول الله (ص): «الصَّبْرُ ثَلاثَةٌ، صَبْرٌ عِنْدَ الْمُصیبَة، وَ صَبْرٌ عَلَی الطّاعَةِ وَ صَبْرٌ عَنِ المَعْصِیَة...»

    رسول گرامی (ص) فرمود: صبر سه گونه است، پس کسی که در مصیبت صبر کند تا به زیبائی، عزایش‌ را بگذراند، خدا برایش سیصد درجه مقرر دارد که مابین درجه‌ای تا دیگری چون فاصلة زمین تا آسمان باشد. و کسی که بر اطاعت خدا صبر کند خدایش ششصد درجه دهد که فاصلة درجه‌ای تا دیگری مثل فاصلة درون زمین تا عرش باشد و کسیکه در مقابل معصیت صبر و مقاومت ورزد، خدایش نهصد درجه دهد که فاصلة درجه‌ای تا دیگری مثل فاصلة قعر زمین تا پایان عرش باشد. (اصول کافی باب الصبر حدیث 15 ( مترجم ج 3 ص 145))
    Powered by TayaCMS