دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر استاد محمد باقر ساعدی خراسانی درباره آقا بزرگ محمّد تقی شهیدی

No image
نظر استاد محمد باقر ساعدی خراسانی درباره آقا بزرگ محمّد تقی شهیدی

استاد محمد باقر ساعدی خراسانی در ضمیمه ای که برای تاریخ علمای خراسان تدوین کرده، نوشته است:

«آقا بزرگ از حکما و متألهین عصر حاضر هجری (قرن چهاردهم) و از رجال پاکدامن و وارست? خراسان و از کسانی بود که در وارستگی و جلالت کم تر عالمی بر پایه ی او می رسد. حکایات بی اعتنایی او به زر و سیم دنیا و افراد آن، زبانزد خاصّ و عامِّ است و هنوز هم در هر مجلسی که سخن از وارستگان و علما و حکما به میان می آید، نمونه ی عالیه اش را مرحوم آقا بزرگ می دانند.[43]

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

قال رسول الله (ص): «الصَّبْرُ ثَلاثَةٌ، صَبْرٌ عِنْدَ الْمُصیبَة، وَ صَبْرٌ عَلَی الطّاعَةِ وَ صَبْرٌ عَنِ المَعْصِیَة...»

قال رسول الله (ص): «الصَّبْرُ ثَلاثَةٌ، صَبْرٌ عِنْدَ الْمُصیبَة، وَ صَبْرٌ عَلَی الطّاعَةِ وَ صَبْرٌ عَنِ المَعْصِیَة...»

رسول گرامی (ص) فرمود: صبر سه گونه است، پس کسی که در مصیبت صبر کند تا به زیبائی، عزایش‌ را بگذراند، خدا برایش سیصد درجه مقرر دارد که مابین درجه‌ای تا دیگری چون فاصلة زمین تا آسمان باشد. و کسی که بر اطاعت خدا صبر کند خدایش ششصد درجه دهد که فاصلة درجه‌ای تا دیگری مثل فاصلة درون زمین تا عرش باشد و کسیکه در مقابل معصیت صبر و مقاومت ورزد، خدایش نهصد درجه دهد که فاصلة درجه‌ای تا دیگری مثل فاصلة قعر زمین تا پایان عرش باشد. (اصول کافی باب الصبر حدیث 15 ( مترجم ج 3 ص 145))
Powered by TayaCMS