دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برپایی همایش گفت‌وگو زبان تمدن‌ها در عربستان.

No image
برپایی همایش گفت‌وگو زبان تمدن‌ها در عربستان.
همایشی با عنوان «گفت‌وگو زبان تمدن‌ها» با هدف ارائه راه‌های مبارزه با افکار انحرافی و تثبیت گفت‌وگوی تمدن‌ها 24 تا 26 مهرماه در عربستان برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روزنامه دارالحیات، در این همایش که کارشناسان و متخصصان دینی زیادی از کشورهای اسلامی حضور خواهند داشت درباره مسائلی چون ترور، خشونت و مضرات آن، هنر گفت‌وگو‌، مشکلات جوانان در جوامع اسلامی، خواسته‌های جوانان و مسلمانان از جامعه، از مسائلی است که مورد بررسی قرار می‌گیرد.                        
همچنین برنامه‌هایی چون اجرای گفت‌وگوهای سازنده با جوانان، شناخت و تبیین موضوع گفت‌وگوی ادیان، فرهنگ‌ها و تمدن‌ها در این نشست عنوان می شود.‌
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پیشرفت علمی (Scientific progress)

کار نظریه پیشرفت علمی فقط این نیست که به تشریح و توصیف نمونه‌ها و الگوهایی بپردازد که علم به واقع از آنها پیروی کرده است، بلکه باید ارزش‌ها یا اهدافی را مشخص سازد که بتوانیم آنها را به عنوان شاخص‌هایی برای تعیین "علم خوب" به کار گیریم. علاوه بر این، به سبب همین پیشرفت علمی است که جامعه‌ی علمی به کار خویش افتخار می‌ورزد و خود را نمونه‌ی بی‌رقیب عقلانیت نهادینه شده می‌داند.
تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

پرسش‌های بنیادین انسان درباره جهان هستی و چگونگی تفسیر آن، تاریخی به درازای اندیشه بشری دارد.
نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

در بخش اول این مطلب نقدهایی بر مبانی و اصول عرفان کیهانی شامل ناممکن بودن عبادت خداوند و همچنین عدم امکان شناخت خدا و عشق و محبت به خداوند مطرح شد.
نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

یکی از مباحثی که درحوزه فکر و اندیشه درجامعه کنونی ما مطرح است، بحث ظهور و بروز جریان‌های شبه عرفان یا عرفان‌های کاذب و یا عرفان‌های منهای خدا و شریعت است.
علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

این مقاله با قبول موجودات جهان به عنوان موجودات عینی و واقعی و با قبول اینکه اشیا در فردیت خویش دارای تشخّص و تعیّن هستند و به عنوان اموری خارجی قلمداد می‌شوند، و همچنین با قبول اینکه آنچه ما ادراک می‌کنیم همانی است که در خارج وجود دارد، به تبیین مراحل ادراک و ایجاد علم می‌پردازد.
Powered by TayaCMS