دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تلاشهای آمریکا برای منصرف کردن ترکیه از حمله به شمال عراق

مقامهای آمریکایی روز گذشته تلاشها و رایزنی های خود را برای منصرف کردن ترکیه از دست زدن به اقدام نظامی علیه حزب کارگران کردستان در شمال عراق آغاز کردند.
تلاشهای آمریکا برای منصرف کردن ترکیه از حمله به شمال عراق
تلاشهای آمریکا برای منصرف کردن ترکیه از حمله به شمال عراق

مقامهای آمریکایی روز گذشته تلاشها و رایزنی های خود را برای منصرف کردن ترکیه از دست زدن به اقدام نظامی علیه حزب کارگران کردستان در شمال عراق آغاز کردند.

به نقل از روزنامه واشنگتن پست،" دانیل فرید " مشاور وزیرخارجه آمریکا پس از دیدار با مقامهای ترک در آنکارا خاطر نشان کرد: "دولت و مردم ترکیه به طور جدی در حال ارزیابی همه گزینه های خود هستند."

این روزنامه نوشت : در صورت حمله نظامی ترکیه به آشوبگران کرد، دسترسی به مسیرهای مهم زمینی و هوایی که یک مسیر حیاتی برای نیروهای آمریکایی در عراق به شمار می رود، محدود می شود.

فریدافزود:" ما باید با ترکیه بر منافع دوجانبه طولانی مدت خود تمرکز کنیم."

اما " رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه در یک جمع سیاسی در استانبول روز گذشته از پارلمان کشورش خواست تا هفته آینده به اتفاق آراء به " اعلام اتحاد و انسجام علیه آشوبگران کرد" و " سازمان تروریستی آنها(پ ک ک)" رای دهند.

" کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه آمریکا هم روز گذشته در جمع خبرنگاران و در طول سفر خود به روسیه با اشاره به این مسئله که فرید ویک مقام ارشد وزارت خارجه کشورش به ترکیه سفر کرده اند تا به ترکها بار دیگر اطمینان بدهند که آنها برای این روابط واقعا ارزش قائل هستند، تصریح کرد:" اکنون زمان دشواری برای این رابطه است."

لازم به ذکر است که در پی تصویب قطعنامه شناسایی کشتار ارامنه به عنوان نسل کشی در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا و افزایش موج ضد آمریکایی در ترکیه، واشنگتن از آنکارا خواست تا از خود خویشتن داری نشان دهد.

به گزارش مهر، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اواخر روز 10 اکتبر لایحه ای را با 27رأی موافق دربرابر 21 رأی مخالف در محکومیت کشتار ارامنه ترکیه درجریان جنگ جهانی اول وشناسایی آن به عنوان "نسل کشی" به تصویب رساند.

ارامنه بر این باورند که در دوران جنگ جهانی اول به طور سیستماتیک بیش از 5/1 میلیون نفر از هم کیشان آنها توسط عثمانی ها به قتل رسیده اند.

دولت ترکیه چنین کشتاری را رد کرده و می گوید در کشمکشهای داخلی و شورش ارامنه علیه امپراتوری عثمانی نه تنها ارامنه ، بلکه ترکها هم تلفات داشته ‌اند که از هر دو گروه فقط ۳۰۰ هزار نفر کشته شده‌ اند

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پیشرفت علمی (Scientific progress)

کار نظریه پیشرفت علمی فقط این نیست که به تشریح و توصیف نمونه‌ها و الگوهایی بپردازد که علم به واقع از آنها پیروی کرده است، بلکه باید ارزش‌ها یا اهدافی را مشخص سازد که بتوانیم آنها را به عنوان شاخص‌هایی برای تعیین "علم خوب" به کار گیریم. علاوه بر این، به سبب همین پیشرفت علمی است که جامعه‌ی علمی به کار خویش افتخار می‌ورزد و خود را نمونه‌ی بی‌رقیب عقلانیت نهادینه شده می‌داند.
تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

پرسش‌های بنیادین انسان درباره جهان هستی و چگونگی تفسیر آن، تاریخی به درازای اندیشه بشری دارد.
نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

در بخش اول این مطلب نقدهایی بر مبانی و اصول عرفان کیهانی شامل ناممکن بودن عبادت خداوند و همچنین عدم امکان شناخت خدا و عشق و محبت به خداوند مطرح شد.
نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

یکی از مباحثی که درحوزه فکر و اندیشه درجامعه کنونی ما مطرح است، بحث ظهور و بروز جریان‌های شبه عرفان یا عرفان‌های کاذب و یا عرفان‌های منهای خدا و شریعت است.
علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

این مقاله با قبول موجودات جهان به عنوان موجودات عینی و واقعی و با قبول اینکه اشیا در فردیت خویش دارای تشخّص و تعیّن هستند و به عنوان اموری خارجی قلمداد می‌شوند، و همچنین با قبول اینکه آنچه ما ادراک می‌کنیم همانی است که در خارج وجود دارد، به تبیین مراحل ادراک و ایجاد علم می‌پردازد.
Powered by TayaCMS