دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تهدیدهای آمریکا،مسئولان و نخبگان را مصمم تر می کند.

No image
تهدیدهای آمریکا،مسئولان و نخبگان را مصمم تر می کند. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به‌نقل از جامعه‌اسلامی مهندسین، وی در حاشیه نشست جامعه اسلامی مهندسین به خبرنگاران گفت: نباید تنها وزارت علوم مسوول رسیدگی به نخبگان سیاسی باشد،بلکه جامعه و طیف‌های مختلف بیرونی نیز باید اهمیت ویژه‌ای برای نخبگان سیاسی قائل باشند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تاکید کرد: نخبگان سیاسی در تشکل‌های دانشجویی دانشگاهها حضور دارند.
زاهدی تاکید کرد: بحث نخبگان سیاسی باید از سوی رسانه‌های جمعی پیگیری شود و رسانه‌ها باید در این بحث وظیفه‌ای خود را به خوبی انجام دهند.
وی در خصوص برنامه‌های وزارت علوم برای پرورش نخبه‌های سیاسی در کشور گفت: معاونت فرهنگی وزارت علوم چهارچوبی برای این کار دارد و بر اساس آن موضوع نخبگان سیاسی را پیگیری می‌کند گرچه مسوولیت اصلی آن برعهده وزارت علوم نیست .
زاهدی با بیان اینکه وزارت علوم جایگاه ویژه‌ای را برای تشکل‌های دانشجویی قائل است، گفت: تشکل‌های اساتید نیز جایگاه ویژه‌ای در وزارت علوم دارند و ما احترام خاصی برای آنها قائل هستیم .
وی در خصوص مقصران اصلی منتقل نشدن پیام و آثار ‪ ۱۳‬آبان به نسل جدید، گفت: در ابتدا مسوولان مقصرند و سپس رسانه‌ها که باید وظیفه‌خود را در این خصوص انجام دهند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره استفاده از نام مستعار نیز گفت: استفاده از اسم مستعار برای بسیاری از نیروهای امنیتی خوب است به همین جهت نمی‌توان گفت همیشه این کار امری ناپسند است.
زاهدی در عین حال تاکید کرد: اگر کسی بخواهد از اسم مستعار سوء‌استفاده کند و یا به منافع شخصی و ملی ضربه بزند، باید به مجازات برسد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پیشرفت علمی (Scientific progress)

کار نظریه پیشرفت علمی فقط این نیست که به تشریح و توصیف نمونه‌ها و الگوهایی بپردازد که علم به واقع از آنها پیروی کرده است، بلکه باید ارزش‌ها یا اهدافی را مشخص سازد که بتوانیم آنها را به عنوان شاخص‌هایی برای تعیین "علم خوب" به کار گیریم. علاوه بر این، به سبب همین پیشرفت علمی است که جامعه‌ی علمی به کار خویش افتخار می‌ورزد و خود را نمونه‌ی بی‌رقیب عقلانیت نهادینه شده می‌داند.
تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

پرسش‌های بنیادین انسان درباره جهان هستی و چگونگی تفسیر آن، تاریخی به درازای اندیشه بشری دارد.
نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

در بخش اول این مطلب نقدهایی بر مبانی و اصول عرفان کیهانی شامل ناممکن بودن عبادت خداوند و همچنین عدم امکان شناخت خدا و عشق و محبت به خداوند مطرح شد.
نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

یکی از مباحثی که درحوزه فکر و اندیشه درجامعه کنونی ما مطرح است، بحث ظهور و بروز جریان‌های شبه عرفان یا عرفان‌های کاذب و یا عرفان‌های منهای خدا و شریعت است.
علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

این مقاله با قبول موجودات جهان به عنوان موجودات عینی و واقعی و با قبول اینکه اشیا در فردیت خویش دارای تشخّص و تعیّن هستند و به عنوان اموری خارجی قلمداد می‌شوند، و همچنین با قبول اینکه آنچه ما ادراک می‌کنیم همانی است که در خارج وجود دارد، به تبیین مراحل ادراک و ایجاد علم می‌پردازد.
Powered by TayaCMS