دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ویژه نامه تحول در حوزه های علمیه منتشر شد

No image
ویژه نامه تحول در حوزه های علمیه منتشر شد مدیر واحد ترویج پژوهش معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم از انتشار ویژه نامه تحول با عنوان" برای فردا" در ضمیمه فصلنامه خشت اول در حوزه های علمیه خبر داد.
مهدی محقق در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : این ویژه نامه در 24 صفحه به صورت ضمیمه نشریه خشت اول با موضوعاتی مانند بازتاب سخنان مقام معظم رهبری با موضوع تحول در حوزه و گفتگو با شخصیتهای مختلف حوزوی در این باره منتشر شد.
وی افزود: این ویژه نامه با همکاری دبیرخانه شورای ارتقای و پشبرد حوزه های علمیه تولید شده و در آن مصاحبه ها و مقالاتی از شخصیتهای حوزوی مانند حجت الاسلام امینی، حجت الاسلام احمد واعظی ، حجت الاسلام پارسانیا و حجت الاسلام اعرافی ، در کنار یادداشتها و تحلیل هایی با موضوع تحول در حوزه های علمیه از طلاب جوان حوزه منتشر شده است.
مدیر واحد ترویج پژوهش معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم گفت: این نشریه منتشر شده و هم اکنون درحال ارسال آن به مدارس علمیه سراسر کشور هستیم.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پیشرفت علمی (Scientific progress)

کار نظریه پیشرفت علمی فقط این نیست که به تشریح و توصیف نمونه‌ها و الگوهایی بپردازد که علم به واقع از آنها پیروی کرده است، بلکه باید ارزش‌ها یا اهدافی را مشخص سازد که بتوانیم آنها را به عنوان شاخص‌هایی برای تعیین "علم خوب" به کار گیریم. علاوه بر این، به سبب همین پیشرفت علمی است که جامعه‌ی علمی به کار خویش افتخار می‌ورزد و خود را نمونه‌ی بی‌رقیب عقلانیت نهادینه شده می‌داند.
تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

تقلید معقول با شعور شهروندی تعارضی ندارد-قسمت اول

پرسش‌های بنیادین انسان درباره جهان هستی و چگونگی تفسیر آن، تاریخی به درازای اندیشه بشری دارد.
نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

نقدی براصول و مبانی عرفان کیهانی

در بخش اول این مطلب نقدهایی بر مبانی و اصول عرفان کیهانی شامل ناممکن بودن عبادت خداوند و همچنین عدم امکان شناخت خدا و عشق و محبت به خداوند مطرح شد.
نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

نقدی بر مبانی واصول نظری عرفان کیهانی

یکی از مباحثی که درحوزه فکر و اندیشه درجامعه کنونی ما مطرح است، بحث ظهور و بروز جریان‌های شبه عرفان یا عرفان‌های کاذب و یا عرفان‌های منهای خدا و شریعت است.
علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

علم و ادراک و نحوه تشکیل آن

این مقاله با قبول موجودات جهان به عنوان موجودات عینی و واقعی و با قبول اینکه اشیا در فردیت خویش دارای تشخّص و تعیّن هستند و به عنوان اموری خارجی قلمداد می‌شوند، و همچنین با قبول اینکه آنچه ما ادراک می‌کنیم همانی است که در خارج وجود دارد، به تبیین مراحل ادراک و ایجاد علم می‌پردازد.
Powered by TayaCMS