دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله سبحانی: مبلغان در راه تبلیغ دین از هیچ قدرتی نهراسند

No image
آیت الله سبحانی: مبلغان در راه تبلیغ دین از هیچ قدرتی نهراسند به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله جعفر سبحانی، رییس مؤسسه علمی امام صادق(ع) صبح امروز، 27 فروردین ماه در مراسم عمامه‌گذاری شماری از طلاب حوزه علمیه قم گفت: طلاب و مبلغان دینی باید همه کارهایشان الهی باشد و در این راه از هیچ قدرتی نهراسند.
وی با بیان این که وجود روحانیان در سطح جامعه نوعی تبلیغ اسلام است، اظهار داشت: لباس مقدس روحانیت افتخار طلاب است، به گونه‌ای که ایشان پس از عمامه‌گذاری به طور رسمی به عنوان سربازان امام زمان (عج) شناخته می‌شوند.
این مرجع تقلید با اشاره به برخی از محدودیت‌هایی که لباس روحانیت ایجاد می‌کند، تأکید کرد: روحانیان باید از شأن و احترام لباس پیامبر(ص) با جدیت تمام پاسداری کنند و موجب کمرنگ شدن تأثیر این لباس مقدس در جامعه نشوند.
آیت الله سبحانی در پایان با اشاره به سالروز میلاد امام حسن عسکری (ع) تصریح کرد: امروز از سویی به دلیل سالروز میلاد یازدهمین اختر آسمان امامت شادان و از سوی دیگر به خاطر تخریب حرمین عسکریین(ع) و ویرانی آن تا به امروز غمگین و گریانیم.
گفتنی است، مراسم عمامه‌گذاری بیست نفر از طلاب مدرسه علمیه شهید حقانی قم صبح امروز با حضور آیت‌الله سبحانی در این مدرسه علمیه برگزار شد.
خبرگزاری رسا
//www.rasanews.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

خبرگزاری فارس: استاد عرفان حوزه علمیه قم معتقد است که نفس مرتاض به وسیله ریاضت‌ها قوت پیدا می‌کند و در نتیجه دست به کارهای عجیب و غریب می‌زند، این قوت پیدا کردن نفْس، غیر از کامل شدن انسان است.
به سوی مطالعه تطبیقی فلسفه

به سوی مطالعه تطبیقی فلسفه

فلسفه در جهان اسلام دارای فراز و نشیب‌هایی بوده است به طوری که در زمان‌هایی بیشتر رواج داشته و در زمان‌هایی به علت مخالفت‌هایی از سوی برخی نهادها و مخالفان فلسفه به عزلت گراییده است، اما آنچه اکنون وضعیت فلسفه را پراهمیت کرده جایگاه فلسفه در میان علوم و تکنولوژی‌های مختلف است.
گفتگو با سرکار خانم فاطمه مینایی عضو هیأت علمی دانشنامه جهان اسلام؛ برداشتهایی از فلسفه کابردی

گفتگو با سرکار خانم فاطمه مینایی عضو هیأت علمی دانشنامه جهان اسلام؛ برداشتهایی از فلسفه کابردی

مطلب حاضر حاصل بحث و گفتگویی اینترنتی است با محقق گرامی سرکار خانم فاطمه مینایی.
Powered by TayaCMS