دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام

No image
درخواست انتخاب نجف ‌اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام معاون وزیر فرهنگ عراق در نشست وزیران فرهنگ کشورهای اسلامی خواستار انتخاب شدن نجف اشرف به عنوان پایتخت فرهنگى جهان اسلام شد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از براثا نیوز، در نشست وزیران فرهنگی کشورهاى اسلامی که در تاریخ 30 آبان‌ماه تا 2 آذرماه در شهر طرابلس لیبی برگزار شد، هیأت عراقی شرکت کننده در آن انتخاب شهر نجف الاشرف را به عنوان پایتخت دایمی و همیشگى جهان اسلام پیشنهاد داد که با استقبال شرکت کنندگان روبرو شد.
جابر الحائرى رییس هیأت عراقی و معاون وزیر فرهنگ عراق گفت: شهر نجف الاشرف به دلیل تمدن و قدمت آن و نیز وجود بارگاه ملکوتی حضرت علی (ع) از جایگاه ویژه اى بین همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی برخوردار است و به همین دلایل آن‌را برای انتخاب پایتخت دایمى فرهنگى جهان اسلام پیشنهاد کردیم که با استقبال خوبی مواجه گشت و قرار شد در این زمینه تصمیم گیرى شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

خبرگزاری فارس: استاد عرفان حوزه علمیه قم معتقد است که نفس مرتاض به وسیله ریاضت‌ها قوت پیدا می‌کند و در نتیجه دست به کارهای عجیب و غریب می‌زند، این قوت پیدا کردن نفْس، غیر از کامل شدن انسان است.
به سوی مطالعه تطبیقی فلسفه

به سوی مطالعه تطبیقی فلسفه

فلسفه در جهان اسلام دارای فراز و نشیب‌هایی بوده است به طوری که در زمان‌هایی بیشتر رواج داشته و در زمان‌هایی به علت مخالفت‌هایی از سوی برخی نهادها و مخالفان فلسفه به عزلت گراییده است، اما آنچه اکنون وضعیت فلسفه را پراهمیت کرده جایگاه فلسفه در میان علوم و تکنولوژی‌های مختلف است.
گفتگو با سرکار خانم فاطمه مینایی عضو هیأت علمی دانشنامه جهان اسلام؛ برداشتهایی از فلسفه کابردی

گفتگو با سرکار خانم فاطمه مینایی عضو هیأت علمی دانشنامه جهان اسلام؛ برداشتهایی از فلسفه کابردی

مطلب حاضر حاصل بحث و گفتگویی اینترنتی است با محقق گرامی سرکار خانم فاطمه مینایی.
Powered by TayaCMS