دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اهانت به پیامبر(ص) در مطبوعات صهیونیستی

No image
اهانت به پیامبر(ص) در مطبوعات صهیونیستی روزنامه صهیونیستی کثیر الإنتشار «یدیعوت آحارنوت» روز پنجشنبه بخش‌هائی از کاریکاتور موهن به پیامبر اکرم(ص) را منتشر کرد که این اقدام خشم فلسطینی های ساکن اراضی اشغالی 1948 را برانگیخت.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از قدسنا، شهروندان فلسطینی ساکن اراضی اشغالی 1948 در اعتراض به انتشار کاریکاتور موهن به پیامبر اسلام(ص) در روزنامه یدیعوت آحارنوت اشتراک خود در این روزنامه را متوقف کردند.
شهروندان فلسطینی همچنین خواستار عذرخواهی این روزنانه و عدم تکرار این اقدام اهانت آمیز شدند.
گفتنی است چاپ کاریکاتور موهن به پیامبر اکرم(ص) در 17 روزنامه دانمارکی، خشم مسلمانان جهان را برانگیخته است.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

تاثیر حسن و قبح عقلی و عدالت در شریعت اسلامی

تاثیر حسن و قبح عقلی و عدالت در شریعت اسلامی

پرسش: اصل «حسن و قبح عقلی» و «عدالت» چه تاثیراتی در شریعت اسلامی دارد؟ لطفا به نحو اجمال توضیح دهید
سیری در زیارت ناحیه مقدسه

سیری در زیارت ناحیه مقدسه

اشاره: زیارت ناحیه مقدسه یکی از زیارتهای امام حسین علیه‌السلام است که از جانب حضرت حجت(عج) صادر شده ‌است.
جایگاه عقل در نظام فقهی امام صادق(ع)

جایگاه عقل در نظام فقهی امام صادق(ع)

بخش عمده‌ای از امامت 34ساله امام صادق(ع) در دورانی همزمان با فرود امویان و فراز انقلاب گونه عباسیان بوده است؛
سیدحسنی از منظر روایات

سیدحسنی از منظر روایات

پرداختن به مباحث مهدویت و علائم ظهور،
No image

تمسک به سنت برای مخالفت با حکمت

اساسا در عالم اسلام دسته بندی‌ها و گروه هایی درخصوص مسائل اعتقادی و عملی وجود داشته است، یکی از این دسته بندی‌ها، تقابل مکتب طرفدار حکمت با مکتب طرفدار حدیث است.
Powered by TayaCMS