دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پذیرش دانش‌پژوه در مقطع کارشناسی ارشد تبلیغ

No image
پذیرش دانش‌پژوه در مقطع کارشناسی ارشد تبلیغ رسا، سرویس فرهنگی ـ مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ به منظور تربیت نیروهای توانمند و متخصص در زمینه تبلیغ برای سال تحصیلی 87-88 در سطح سه دانش‌پژوه می‌پذیرد.
حجت‌الاسلام عباس مقیسه، مدیر مرکز تربیت راهنمای مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ به منظور تربیت نیروهای توانمند و متخصص در زمینه تبلیغ در سطح کارشناسی ارشد با سه گرایش تبلیغ داخل کشور، تبلیغ خارج کشور و مدیریت مسجد برای سال تحصیلی 87-88 دانش‌پژوه می‌پذیرد.
وی درباره توانمندی‌های فارغ‌التحصیلان این دوره اظهار داشت: مدیریت سازمان‌های دینی و فرهنگی، قدرت تبلیغ در دانشگاه‌ها، امامت جمعه و جماعت شهرهای بزرگ کشور و تخصص در امور پژوهشی تبلیغ از توانمندی‌های فارغ‌التحصیلان این مرکز است.
حجت‌الاسلام مقیسه اتمام سطح دو تبلیغ یا دوره سفیران هدایت را از شرایط نام‌نویسی در این دوره عنوان و خاطر نشان کرد: برخورداری از صلاحیت اخلاقی و سیاسی و توانایی جسمانی، قبولی در آزمون ورودی و کسب امتیاز در مصاحبه علمی و مهارتی، تعهد به مقررات آموزشی، تلبس دائم به لباس روحانیت و حداکثر سن 34 سال از دیگر شرایط نام‌نویسی در این دوره‌های آموزشی است.
مدیر مرکز تربیت راهنما در ادامه با اشاره به مزایای گذراندن سطح سه تبلیغ گفت: اعطای مدرک رسمی سطح سه تبلیغ از سوی مرکز مدیریت حوزه، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رشته‌های تخصصی، پرداخت کمک هزینه تحصیلی و معافیت از دروس عمومی حوزه از مزایای این دوره آموزشی است.
وی در پایان تصریح کرد: مواد آزمون ورودی دوره‌ سطح سه تبلیغ، در دو بخش عمومی شامل فقه و اصول در حد پایه نهم حوزه و اختصاصی شامل تفسیر، کلام، تاریخ معصومان(ع) و اطلاعات عمومی است.
گفتنی است، نام نویسی در دوره تربیت راهنما از بیستم بهمن آغاز و تا 28 اسفند ادامه دارد. علاقه‌مندان جهت نام‌نویسی می‌توانند با در دست داشتن دو قطعه عکس، فتوکپی شناسنامه، تکمیل فرم ثبت‌نام و ارایه گواهی اتمام سطح دو تبلیغ و یا دوره سفیران هدایت از ساعت 9 تا 12 صبح به مدرسه عالی دارالشفاء و یا از ساعت 15 تا 18 عصر به مجتمع شهید صدوقی واقع در 45 متری شهید صدوقی، 20 متری فجر، 20 متری دانش و در شهرستان‌ها به مراکز تربیت راهنما و سفیران هدایت مراجعه کنند.
شایان ذکر است، آزمون ورودی دوره‌ سطح سه تربیت راهنما در روز پنج‌شنبه دوازدهم اردیبهشت، ساعت چهار بعدازظهر برگزار می شود.
منبع: رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

مخاطبین نوشته‌ی پیش‌رو دست‌اندرکاران امر تبلیغ بوده و شامل کلیات تبلیغ تربیت‌گرا می‌باشد و مبتنی بر آیات و روایات تالیف شده است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

اثر حاضر، به ترسیم روش های لسانی ارائه مفاهیم تبلیغی پرداخته است. مباحث این کتاب در ده فصل ارائه شده است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

در پژوهش‌هایی که در عرصه دانش تبلیغ انجام شده است، «محتوا» و زوایای مختلف آن مورد توجه جدی پژوهشگران قرار نگرفته است. مجموعه پیش‌رو «محتوا» را در بخش لسانی تبلیغ تربیت گرا ترسیم می‌کند.
کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب در سه بخش تدوين‌شده است: بخش نخست به کليات و تعريف تبليغ دين مي‌پردازد و در بخش دوم به مباني و اصول تبليغ پرداخته و درنهايت بخش سوم ويژگي‌هاي مبلّغ ديني را بررسي مي‌کند.

جدیدترین ها در این موضوع

تاثیر حسن و قبح عقلی و عدالت در شریعت اسلامی

تاثیر حسن و قبح عقلی و عدالت در شریعت اسلامی

پرسش: اصل «حسن و قبح عقلی» و «عدالت» چه تاثیراتی در شریعت اسلامی دارد؟ لطفا به نحو اجمال توضیح دهید
سیری در زیارت ناحیه مقدسه

سیری در زیارت ناحیه مقدسه

اشاره: زیارت ناحیه مقدسه یکی از زیارتهای امام حسین علیه‌السلام است که از جانب حضرت حجت(عج) صادر شده ‌است.
جایگاه عقل در نظام فقهی امام صادق(ع)

جایگاه عقل در نظام فقهی امام صادق(ع)

بخش عمده‌ای از امامت 34ساله امام صادق(ع) در دورانی همزمان با فرود امویان و فراز انقلاب گونه عباسیان بوده است؛
سیدحسنی از منظر روایات

سیدحسنی از منظر روایات

پرداختن به مباحث مهدویت و علائم ظهور،
No image

تمسک به سنت برای مخالفت با حکمت

اساسا در عالم اسلام دسته بندی‌ها و گروه هایی درخصوص مسائل اعتقادی و عملی وجود داشته است، یکی از این دسته بندی‌ها، تقابل مکتب طرفدار حکمت با مکتب طرفدار حدیث است.
Powered by TayaCMS