دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دومین همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه

No image
دومین همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با حضور آیت الله مصباح در قم برگزار شد؛
همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه
دومین همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش دوسالانه «همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، کاستی ها و بایستگی ها»، 26 اردیبهشت ماه با حضور آیت الله مصباح یزدی و حجت الاسلام و المسلین حسینی بوشهری و قرائت پیام وزیر آموزش و پروش در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار شد.
آیت الله مصباح یزدی در این مراسم گفت: سیاستگذاران نهادهای آموزشی و پرورشی برای اصلاح سیستم آموزشی در کشور باید اراده ای قوی و شناختی کافی از مسائل داشته باشند.
وی تصریح کرد: فراموش کردن مسیر و هدف اصلی از آفات حرکت های اجتماعی است و اگر قرار باشد آموزش و پرورش ما اصلاح شود، باید بدانیم که چگونه و چه چیزهایی را اصلاح کنیم.
علیرضا علی احمدی، وزیر آموزش و پرورش نیز در پیامی همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه را فراتر از حد متعارف و مرسوم دانست و خاطر نشان کرد: حوزه های علمیه باید با همکاری آموزش و پرورش، معارف الاهی وارزشها را برای بهره مندی نسل آینده فراهم کنند.
حجت‌الاسلام علی ذوعلم، دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در این مراسم تصریح کرد: اگر حوزه علمیه رسالت و وظیفه خود را نسبت به آموزش و پرورش انجام ندهد، جامعه دچار خسران جبران ناپذیری خواهد شد.
حجت الاسلام ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی نیز در این مراسم وحدت فرهنگی را مهمترین عامل پیشرفت کشور دانست و گفت: امروزه وحدت فرهنگی و تعلیم و تربیت مورد هجمه همه جانبه دشمنان قرار گرفته است.
همچنین در این همایش دکتر سرکارآرانی، عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علامه طباطبایی در سخنانی گفت: آموزش و پرورش می تواند با کمک حوزه های علمیه زمینه ساز گسترش بصیرت در بین دانش آموزان باشد.
در پایان این همایش برخی اساتید حوزه و آموزش و پرروش با برگزاری میزگردی به چگونگی همکاری و آسیب شناسی تعامل این دو نهاد پرداختند.
گفتنی است، در این همایش از پنج نفر از اساتیدی که بیشترین نقش را در همکاری دو نهاد حوزه و آموزش وپرورش داشتند، تجلیل به عمل آمد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

‌جایگاه دادستان در کشورهای جهان و عرف بین الملل

‌جایگاه دادستان در کشورهای جهان و عرف بین الملل

دادستان، کارافزار تضمین حقوق بشر- دادستان در عمده نظام‌های قضایی دنیا نقش برجسته و بااهمیتی دارد؛ گاهی به عنوان مدافع حقوق دولت (وکیل‌الدوله) و گاهی به عنوان مدافع حقوق ملت (وکیل‌المله) و گاهی در جهت احقاق حقوق ملت و دولت، توأمان ایفای نقش می‌کند.
مبانی وجوب مشارکتهای اجتماعی از دیدگاه قرآن

مبانی وجوب مشارکتهای اجتماعی از دیدگاه قرآن

هر مسلمان با پذیرش اسلام، در عضویت حزب الله و از اعضای جندالله است.
سخنگویان یا مهندسان افکار عمومی

سخنگویان یا مهندسان افکار عمومی

پژوهش‌ها چگونه افکار عمومی را مهندسی و جهت دهی می‌کنند؟
مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش دوّم و پایانی‌

مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش دوّم و پایانی‌

در بخش اوّل از مقاله مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) دو موضوع
مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش اوّل

مبانی نظری اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)/ بخش اوّل

اشاره: اصولاً جهت گیری و گرایش‌های هر اندیشمندی مبتنی بر پیش فرض‌های نظری خاص وی است.
Powered by TayaCMS