دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری جلسات بحث و سخنرانی اسلامی در آمریکا

No image
برگزاری جلسات بحث و سخنرانی اسلامی در آمریکا جلسات بحث و سخنرانی اسلامی به همت انجمن دانشجویان مسلمان و انجمن دانشجویان عربستان در دانشگاه کارنیجی میلون بیتسبیرج آمریکا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری رسا، جلسات بحث و سخنرانی اسلامی با هدف آشنایی و روشن نمودن چهره واقعی دین مبین اسلام به همت انجمن دانشجویان مسلمان و انجمن دانشجویان عربستان سعودی در دانشگاه «کارنیجی میلون بیتسبیرج» ایالات متحده آمریکا برگزارشد.
در این مراسم خانم دکتر دالیا مجاهد مدیر اجرایی مرکز پژوهشهای اسلامی جالوب و نویسنده کتاب «من یتحدث مع الاسلام» نتایج آخرین پژوهش و بررسیهای جهان اسلام را طی سخنانی ارائه کرد.
در این پژوهش که در 35 کشور مسلمان و همچنین در کشورهایی که مسلمانان در اقلیت هستندانجام شده است بر اتفاق نظر مسلمانان در مخالفت با حملات تروریستی خصوصا علیه مردم به عنوان عمل غیر اخلاقی تاکید شده است.
این پژوهش همچنین بر علاقه مسلمانان و مردم آمریکا به گسترش روابط متقابل و لزوم احترام به مقدسات اسلام اشاره کرده است.
شایان ذکر است که جلسات بحث و سخنرانی اسلامی به طور منظم در این دانشگاه برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه «یؤمنون بالغیب» در سوره بقره، با تشریح مفهوم و اقسام غیب تأکید می‌کند که اگر کسی به اصول کلّی دین که غیب است، مؤمن و معتقد نباشد، کافر است؛ خواه اصلاً غیبی را قبول نداشته باشد، مثل مادیین؛ یا غیبِ فی ‌الجمله را قبول دارند و نه بالجمله را، مثل مشرکین.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن ʆ)

ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن (6)

در قسمت‌های اول تا پنجم سلسله مقالات «آثار اعمال در قرآن»، مباحث آثار گناه، آثار خودپسندی و تکبر، آثار مکر و حیله، آثار مال حرام و آثار دورویی و نفاق در زندگی انسانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
6خصوصیت متقین در قرآن کریم

6خصوصیت متقین در قرآن کریم

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به انتشار مطالبی با عنوان «سی روز، سی‌گفتار قرآنی» برگزیده سخنان رهبر معظم انقلاب کرده است که همه روزه در طول ماه مبارک رمضان منتشر می‌شود.
قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

زنده باد و مرده باد از مصادیق دعا و نفرین است.
Powered by TayaCMS