دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تغییر ساعت رسمی از اول فروردین /برای لغو مصوبه مجلس تلاش می کنیم

No image
تغییر ساعت رسمی از اول فروردین /برای لغو مصوبه مجلس تلاش می کنیم سخنگوی دولت اعلام کرد دولت امسال قانون تغییر ساعت، مصوب مجلس شورای اسلامی را اجرا خواهد کرد و بر این اساس از ساعت 24 اول فروردین ساعت رسمی کشور یک ساعت به جلو کشیده می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر غلامحسین الهام سخنگوی دولت با بیان اینکه بررسیهای کارشناسانه دولت نشان می دهد که تغییر ساعت در نیمه نخست سال موجب افزایش مصرف برق می شود ، افزود : با تغییر ساعت هزینه های مالی پنهان دیگری از جمله برای تنظیم و هماهنگی ساعت پروازهای بین المللی و تنظیم و تطبیق ساعات کار بانکها و موسسات مالی با خارج از کشور و ... ایجاد می شود.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه تفاوت افق میان شرق و غرب کشور پهناور عزیزمان بیش از یکساعت است ، گفت : این امر مردم را در نقاط مختلف کشور از نظر تنظیم ساعات کاری و تعیین اوقات شرعی در فصول مختلف دچار زحمت می کند در حالی که مردم عزیز ما در این دو سال از تثبیت ساعت رسمی کشور احساس راحتی و رضایت داشتند.
الهام با تاکید بر اینکه دولت هیچ تمایلی برای به رنج انداختن مردم ندارد، گفت : مع الوصف مجلس محترم با تصویب طرح تغییر ساعت در مورد ساعت رسمی کشور وضع جدیدی ایجاد کرد که نیازی به مداخله دولت نباشد یعنی مصوبه مجلس تنها اعلام وضعیتی است که خود به خود تحقق می یابد و لذا ساعت به طور قهری به جلو کشیده خواهد شد.
سخنگوی دولت تصریح کرد : هر چند تغییر ساعت از ساعت 24 اول فروردین اجرا خواهد شد ولی دولت به دلیل جلوگیری از آثار منفی مالی و اجتماعی آن تلاش قانونی خود را برای لغو مصوبه مجلس پیگیری خواهد کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه «یؤمنون بالغیب» در سوره بقره، با تشریح مفهوم و اقسام غیب تأکید می‌کند که اگر کسی به اصول کلّی دین که غیب است، مؤمن و معتقد نباشد، کافر است؛ خواه اصلاً غیبی را قبول نداشته باشد، مثل مادیین؛ یا غیبِ فی ‌الجمله را قبول دارند و نه بالجمله را، مثل مشرکین.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن ʆ)

ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن (6)

در قسمت‌های اول تا پنجم سلسله مقالات «آثار اعمال در قرآن»، مباحث آثار گناه، آثار خودپسندی و تکبر، آثار مکر و حیله، آثار مال حرام و آثار دورویی و نفاق در زندگی انسانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
6خصوصیت متقین در قرآن کریم

6خصوصیت متقین در قرآن کریم

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به انتشار مطالبی با عنوان «سی روز، سی‌گفتار قرآنی» برگزیده سخنان رهبر معظم انقلاب کرده است که همه روزه در طول ماه مبارک رمضان منتشر می‌شود.
قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

زنده باد و مرده باد از مصادیق دعا و نفرین است.
Powered by TayaCMS