دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سرزنش نفس

وای به حال اهل طاعت وعبادت و جمعه و جماعت وعلم و دیانت که وقتی چشم بگشایند و سلطان آخرت خیمه برپا کند، خود رااز اهل معاصی کبیره ، بلکه از اهل کفر و شرک ، بدتر ببینند، و نامه اعمالشان سیاه تر باشد.
سرزنش نفس
سرزنش نفس

سرزنش نفس

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)
زبان نامه اخلاقی: فارسی

وای به حال اهل طاعت وعبادت و جمعه و جماعت وعلم و دیانت که وقتی چشم بگشایند و سلطان آخرت خیمه برپا کند، خود رااز اهل معاصی کبیره ، بلکه از اهل کفر و شرک ، بدتر ببینند، و نامه اعمالشان سیاه تر باشد.

وای به حال کسی که با نماز و طاعتش وارد جهنم شود، امان از کسی که صورت صدقه و زکات و صوم و صلاة او، صورتهایی باشد که زشت تر از آن ها تصور نشود. بیچاره و مشرکی .خداوند به فضل خود موحد اهل معصیت عصیان کار را می آمرزد، ان شاء الله ولیکن فرموده است که شرک را نمی آمرزم ، اگر بی توبه از دنیابرود[1].

    منبع :
  • چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .
    پی نوشت:
  • [1] - چهل حدیث ، ص 44

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه «یؤمنون بالغیب» در سوره بقره، با تشریح مفهوم و اقسام غیب تأکید می‌کند که اگر کسی به اصول کلّی دین که غیب است، مؤمن و معتقد نباشد، کافر است؛ خواه اصلاً غیبی را قبول نداشته باشد، مثل مادیین؛ یا غیبِ فی ‌الجمله را قبول دارند و نه بالجمله را، مثل مشرکین.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن ʆ)

ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن (6)

در قسمت‌های اول تا پنجم سلسله مقالات «آثار اعمال در قرآن»، مباحث آثار گناه، آثار خودپسندی و تکبر، آثار مکر و حیله، آثار مال حرام و آثار دورویی و نفاق در زندگی انسانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
6خصوصیت متقین در قرآن کریم

6خصوصیت متقین در قرآن کریم

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به انتشار مطالبی با عنوان «سی روز، سی‌گفتار قرآنی» برگزیده سخنان رهبر معظم انقلاب کرده است که همه روزه در طول ماه مبارک رمضان منتشر می‌شود.
قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

زنده باد و مرده باد از مصادیق دعا و نفرین است.
Powered by TayaCMS