دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست بین ادیانی «چالش‌های فرهنگی خانواده» در دانشگاه لامبورت آمریکا

No image
نشست بین ادیانی «چالش‌های فرهنگی خانواده» در دانشگاه لامبورت آمریکا
دانشگاه لامبورت آمریکا، دیروز (یکشنبه)، نشست بین ادیانی "چالش‌های فرهنگی خانواده" را با حضور استادان حوزه دین و علوم دینی برگزار ‌کرد.
به گزارش سرویس گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌های ایسنا، این نشست با حضور آزاد عموم مردم در سالن اصلی دانشگاه لامبورت آمریکا پس از صرف افطار به میزبانی دانشجویان مسلمانان برپا شد. در این نشست گفت‌وگو با محور خانواده و جایگاه آن در ادیان اسلام، مسیحیت و یهودیت برپا گردید.
مرکز مطالعات یهود و اسلام این دانشگاه، برگزاری جلسات گفت‌وگوی ادیان را از سال 2005 تاکنون برعهده داشته است و با این نشست، سومین سال جلسات خود را به میزبانی مسلمانان جشن می‌گیرد.
اعضای مرکز مطالعات اسلامی جکسون و انجمن کلیساهای مسیحی نیز در این نشست حاضر شدند.
دیشب پس از افطار سخنرانانی از مرکز اسلامی جکسون، مرکز مطالعات یهود و انجمن کلیساها سخنرانی کردند.
نشست‌های بعدی 4 دسامبر و 24 مارس 2009 برگزار می‌شود.
 
منبع:  www.isna.ir

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

عالم غیب چیست/ منکران و معتقدان عالم غیب کیستند

آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه «یؤمنون بالغیب» در سوره بقره، با تشریح مفهوم و اقسام غیب تأکید می‌کند که اگر کسی به اصول کلّی دین که غیب است، مؤمن و معتقد نباشد، کافر است؛ خواه اصلاً غیبی را قبول نداشته باشد، مثل مادیین؛ یا غیبِ فی ‌الجمله را قبول دارند و نه بالجمله را، مثل مشرکین.
قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآنʇ)

قتل انسان بی گناه- آثار اعمال در قرآن(7)

در شش قسمت گذشته از سلسله مطالب «آثار اعمال در قرآن مجید» مباحث آثار: گناه، خودپسندی و غرور، مکر و حیله، خوردن مال حرام، دورویی و نفاق و ظلم و ستم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن ʆ)

ظلم و ستم- آثار اعمال در قرآن (6)

در قسمت‌های اول تا پنجم سلسله مقالات «آثار اعمال در قرآن»، مباحث آثار گناه، آثار خودپسندی و تکبر، آثار مکر و حیله، آثار مال حرام و آثار دورویی و نفاق در زندگی انسانها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
6خصوصیت متقین در قرآن کریم

6خصوصیت متقین در قرآن کریم

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت ماه مبارک رمضان اقدام به انتشار مطالبی با عنوان «سی روز، سی‌گفتار قرآنی» برگزیده سخنان رهبر معظم انقلاب کرده است که همه روزه در طول ماه مبارک رمضان منتشر می‌شود.
قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

قرآن در حق چه کسانی «مرده باد» گفته است؟

زنده باد و مرده باد از مصادیق دعا و نفرین است.
Powered by TayaCMS