دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز ترم تابستانی طلاب حوزه علمیه کرج

No image
آغاز ترم تابستانی طلاب حوزه علمیه کرج کلاس های تابستانی مشترک مدارس علمیه امام صادق(ع) کرج و معصومیه قم از هشتم تیرماه در کرج آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کلاس های ترم تابستان مدرسه علمیه امام صادق(ع) کرج از هشتم تیرماه آغاز شد.
حجت الاسلام سید مهدی موسوی، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع)‌ کرج در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در ترم تابستان این مدرسه علمیه که مدت آن 45 روز است، دروس پایه دوم تا پنجم حوزه ارائه شده است.
وی با اشاره به این که امسال اولین دوره ترم تابستان در این مدرسه برگزار می‌شود، اظهار داشت: سی نفر از طلاب مدرسه علمیه امام صادق(ع) از این طرح استقبال کرده و سی طلبه نیز از مدرسه علمیه معصومیه قم در این دوره شرکت کرده‌اند.
حجت الاسلام موسوی با بیان این که متأسفانه تعطیلات حوزه علمیه زیاد شده‌ است و فرصت های زیادی از دست می‌رود، تصریح کرد: برگزاری دوره‌های تابستانی فرصت خوبی است، برای طلاب مستعد که از جهت علمی قوی هستند تا سرعت بیشتری پیدا کنند و دوره‌ شش ساله را سریع تر به اتمام برسانند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بررسی استكبار در قرآن و تقارن آن با ويژگی‌های امريكا

بررسی استكبار در قرآن و تقارن آن با ويژگی‌های امريكا

واژه استكبار، از ريشه «كبر» به معناي «عظمت و بزرگي اندازه» است.
آتاترک؛ پرچمدار غرب گرایی در آناتولی

آتاترک؛ پرچمدار غرب گرایی در آناتولی

هنگامی که پس از پایان جنگ جهانی اول، بخش‌های وسیعی از خاک امپراتوری عثمانی به اشغال نیروهای متفقین درآمد، شرایط سیاسی و اجتماعی این کشور نیز، دچار هرج و مرج و آشفتگی شد.
«استعمار و استكبار» شاخصه‌های ذاتی غرب مدرن

«استعمار و استكبار» شاخصه‌های ذاتی غرب مدرن

پاييز به تدريج رو به سرما نهاد ولي فضاي سياسي ايران كه پس از عبور از يك انتخابات داغ مي‌رفت تا به تدريج آرام شود، با مواضع دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور امريكا و ارجاع توافق هسته‌اي به كنگره، بار ديگر گرم شد.
Powered by TayaCMS