دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اشتیاقش به ترویج آثار اهل بیت(علیهم السلام)

No image
اشتیاقش به ترویج آثار اهل بیت(علیهم السلام)

آقاى غفّارى در درس تفسیر مرحوم آیت الله آقا سیّد کاظم گلپایگانى که در تهران تشکیل شده بود شرکت داشت و یک دوره کامل تفسیر قرآن مجید را از محضر علمى و پرفیض و برکت ایشان استفاده کرد. آن فقید سعید مشوق او در تحقیق و طبع کتب دینى از جمله کتاب شریف من لایحضره الفقیه بودند.([2]) او به آقاى غفّارى امر کرد تا این کتاب را که سالها بر آن عمر صرف کرده بود چاپ کند، امّا عسرت مانع این امر بود. وى وقتى از موضوع آگاه شد، سند خانه خودش را به ایشان داد تا آن را فروخته و پولش را هزینه چاپ و نشر کتاب کند و این نشان از فانى بودن او در اهل بیت و اشتیاقش به ترویج آثار اهل بیت(علیهم السلام) است.([3])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

بررسی استكبار در قرآن و تقارن آن با ويژگی‌های امريكا

بررسی استكبار در قرآن و تقارن آن با ويژگی‌های امريكا

واژه استكبار، از ريشه «كبر» به معناي «عظمت و بزرگي اندازه» است.
آتاترک؛ پرچمدار غرب گرایی در آناتولی

آتاترک؛ پرچمدار غرب گرایی در آناتولی

هنگامی که پس از پایان جنگ جهانی اول، بخش‌های وسیعی از خاک امپراتوری عثمانی به اشغال نیروهای متفقین درآمد، شرایط سیاسی و اجتماعی این کشور نیز، دچار هرج و مرج و آشفتگی شد.
«استعمار و استكبار» شاخصه‌های ذاتی غرب مدرن

«استعمار و استكبار» شاخصه‌های ذاتی غرب مدرن

پاييز به تدريج رو به سرما نهاد ولي فضاي سياسي ايران كه پس از عبور از يك انتخابات داغ مي‌رفت تا به تدريج آرام شود، با مواضع دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور امريكا و ارجاع توافق هسته‌اي به كنگره، بار ديگر گرم شد.
Powered by TayaCMS