دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برپایی همایش اسلام و هویت ملی در فرانسه

No image
برپایی همایش اسلام و هویت ملی در فرانسه به نقل از براثا نیوز، همایشی با عنوان اسلام و هویت ملی، 16 و 17 آذرماه در سازمان یونسکو واقع در شهر پاریس فرانسه برگزار می‌شود.
هدف از برپایی این همایش، بررسی موضوعاتی چون تحولات اجتماعی از دیدگاه اسلام، معرفی چهره حقیقی آموزه های اسلام و چگونگی گسترش احکام اجتماعی آن در جامعه، توسعه فرهنگ کمک به همنوعان و دفاع از حقوق اجتماعی می‌باشد.
در این همایش دور روزه رویکرد اسلام به مسائلی چون جهاد، حقوق زن، حقوق بشر، قصاص نیز تبین خواهد شد.
شایان ذکر است در این همایش که به همت کمیسیون اسلام فرانسه برگزار می‌شود، شمار زیادی از اساتید و کارشناسان دینی و مذهبی اروپا حضور دارند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

سیر فروکاهشی دین از جمله خطرات این عرفان‌ها و ادیان جدید می‌باشد که نسخه‌های سطحی ادیان سنّتی می‌باشند.
شریعت گریزی عرفان های کاذب

شریعت گریزی عرفان های کاذب

با توجه به برآورد موسسات نظر سنجی در غرب، گرایش به اسلام در غرب بسیار زیاد است، به گونه‌ای که حتی گرویدن به اسلام و مسلمان شدن، نوعی تشخص محسوب شده و مایه افتخار است.
عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

جنگ نرم بحثی است که خصوصاً در دو سال اخیر توجه تمام همه آحاد جامعه را به خود جلب کرده است؛
Powered by TayaCMS