دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست تخصصی عاشورا در فرهنگ ملل برگزار شد

No image
نشست تخصصی عاشورا در فرهنگ ملل برگزار شد
به همت مؤسسه زبان و فرهنگ‌شناسی وابسته به جامعة المصطفی العالمیه، نشست تخصصی‌«عاشورا در فرهنگ ملل» در قم برگزار شد.
 
به گزارش خبرگزاری رسا، به همت مؤسسه زبان و فرهنگ‌شناسی جامعه العلوم وابسته به جامعه المصطفی العالمیه، نشست تخصصی‌«عاشورا در فرهنگ ملل»،‌ امروز در قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام محراب صادق نیا، رئیس موسسه زبان و فرهنگ شناسی در این نشست با بیان این که ما با آیین‌ها مختلفی روبرو هستیم، گفت: بررسی فرهنگ دینی ادیان مختلف در انسجام فرهنگ دینی و آیین‌های شعائری ما بسیار کمک کننده است.
وی از عاشوار به عنوان فرهنگ پایدار یاد کرد و افزود: امروز عاشورا که در آن تمام شاخصه‌های انسانی مانند گریستن و تعزیه‌ خوانی در آن است به عنوان فرهنگ دینی ما شناخته می‌شود.
رئیس موسسه زبان و فرهنگ شناسی ادامه داد: عاشورا در تمام ادیان شناخته شده و می‌تواند به عنوان الگو برای انسجام امت اسلامی‌ها مطرح شود و این نقش در تاریخ خود را به خوبی نمایان کرده است.
وی به رمز پیروزی ایران در هشت سال دفاع مقدس و حزب الله لبنان اشاره و اظهار داشت: رزمندگان اسلامی در هشت سال دفاع مقدس با الگو پذیری از فرهنگ عاشورا توانست پیروزی را از آن خود کنند و حزب الله لبنان نیز با بهره گیری از این فرهنگ مقاومت و پایداری را به اثبات رساند.
 
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

سیر فروکاهشی دین از جمله خطرات این عرفان‌ها و ادیان جدید می‌باشد که نسخه‌های سطحی ادیان سنّتی می‌باشند.
شریعت گریزی عرفان های کاذب

شریعت گریزی عرفان های کاذب

با توجه به برآورد موسسات نظر سنجی در غرب، گرایش به اسلام در غرب بسیار زیاد است، به گونه‌ای که حتی گرویدن به اسلام و مسلمان شدن، نوعی تشخص محسوب شده و مایه افتخار است.
عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

جنگ نرم بحثی است که خصوصاً در دو سال اخیر توجه تمام همه آحاد جامعه را به خود جلب کرده است؛
Powered by TayaCMS