دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند

No image
نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند با حضور دکتر مجتهدی، دینانی، بهشتی و حبیبی سلسله نشستهای انجمن حکمت و فلسفه ایران با ارائه هفت نشست از آذرماه تا اسفند برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، "ملاحظاتی در فلسفه کانت" نخستین نشستی است که با حضور دکتر کریم مجتهدی 22 آذر برگزار می‌شود.
دومین نشست به نقد و بررسی کتاب "نصیرالدین طوسی، فیلسوف گفت‌وگو"، نوشته دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی اختصاص دارد که با حضور وی و دو تن از صاحبنظران و منتقدان 29 آذر برگزار خواهد شد.
بحث و بررسی درباره کتاب "رسائل الشجرة‌الالهیة" تألیف ‌شهرزوری، تصحیح دکتر نجفقلی حبیبی با حضور دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی، دکتر محمد خوانساری، دکتر نجفقلی حبیبی و دکتر سید محمود یوسف‌ثانی 13 دی و "درآمدی بر عهد جدید" با سخنرانی پیروز سیّار 4 بهمن و "فلسفة مدنی فارابی" با سخنرانی دکتر محسن کدیور 18 بهمن برگزار می‌شود.
" تمام جلسات روزهای پنجشنبه‌ ساعت 15 برگزار می‌شوند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

عرفان های کاذب و کاهش نقش دین در زندگی

سیر فروکاهشی دین از جمله خطرات این عرفان‌ها و ادیان جدید می‌باشد که نسخه‌های سطحی ادیان سنّتی می‌باشند.
شریعت گریزی عرفان های کاذب

شریعت گریزی عرفان های کاذب

با توجه به برآورد موسسات نظر سنجی در غرب، گرایش به اسلام در غرب بسیار زیاد است، به گونه‌ای که حتی گرویدن به اسلام و مسلمان شدن، نوعی تشخص محسوب شده و مایه افتخار است.
عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

عرفان های کاذب،سراب نیاز معنوی جوان

جنگ نرم بحثی است که خصوصاً در دو سال اخیر توجه تمام همه آحاد جامعه را به خود جلب کرده است؛
Powered by TayaCMS