دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جریان های فلسفی ایران پس از اسلام در تونس بررسی شد

No image
جریان های فلسفی ایران پس از اسلام در تونس بررسی شد
خبرگزاری فارس: نشستی با عنوان «جریان‌های فلسفی ایران پس از اسلام با تأکید بر فلسفه انقلاب اسلامی» در کشور تونس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، این نشست را رایزنی فرهنگی ایران در تونس در 12 بهمن برگزار کرده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سیدحسن عصمتی، رایزن فرهنگی ایران در تونس گفت: تاریخ فلسفه در ایران نشان می‌دهد فلسفه هیچ‌گاه در ایران از دین جدا نبوده است.
وی گفت با آمدن اسلام، فلسفه ایرانی از «دوگانگی» به «یگانگی» اعتلاء یافته است.
فلسفه مشائی، فلسفه اشراقی و حکمت متعالیه مکاتب فلسفی ایران بعد از اسلام هستند.
عصمتی همچنین گفته است فلسفه در ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سال 1357 پویاتر شده است.
وی گفته است به برکت تلاش‌های امام خمینی که خود فیلسوف و عارف بزرگی است، فلسفه در نظام دانشگاهی و حوزوی ایران تدریس می‌شود.
منبع :

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

یکی از آیات مهم قرآن که در مورد اهل بیت پیامبر(ص) نازل گشته آیه تطهیر می‌باشد.
چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

پرسش: اگر امامت رکنی از ارکان اسلام است، پس چرا حتی یک آیه در قرآن کریم به امامت علی(ع) و فرزندان آن حضرت تصریح نکرده است؟
روز حسرت و زیان

روز حسرت و زیان

یکی از اسامی روز قیامت «بوم التغابن» است: «یوم یجمعکم لیوم الجمع ذلک یوم التغابن؛ روزی که همه شما را در محشر گرد آورد، آن روز، روز مغبونی است»(تغابن: 9).
جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

از زمان حاکمیت صفویه که تفکر شیعه پس از قرن‌ها از حاشیه به هستة قدرت سیاسی راه یافته بود، چندین جریان شبه مذهبی از دل این تفکر سربرآورده، به نوعی مدعی حکومت و قدرت شدند.
No image

بررسی پیرامون پیدایش و ظهور شیعه‌ و بیان و نقد و آراء مخالفین ‌ ‌

صرف نظر از مبدا و زمان تکوین و پیدایش که در این مقاله به تفصیل به آن خواهیم پرداخت، ذکر این نکته ضروری می‌نماید که که شیعه به پیروی از رهبر خود امام علی علیه السلام و در پرتو رهنمودهایش و به موازات حفظ اصول عقیدتی خود همواره مدافع کلیت اسلامی و وحدت صفوف اسلامی و آرمانهای اصیل اسلامی بوده است.
Powered by TayaCMS