دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

استاد حوزه و دانشگاه های تبریز؛ تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند

No image
استاد حوزه و دانشگاه های تبریز؛ تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند استاد حوزه و دانشگاه‌‌های تبریز گفت: خوشبختانه امور دینی به‌ واسطه تعلق به هویت بشری، مخاطبانی به وسعت تمام انسان‌ها دارد و تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند.
حجت الاسلام سید داود مطهرنژاد، استاد اخلاق حوزه و دانشگاه و مؤلف کتاب مخاطبین دینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، به بیان ظرفیت‌های تبلیغی در امور مذهبی پرداخت.
وی با بیان این‌که امروزه در امر تبلیغ به مؤلفه‌های متعددی توجه می شود، گفت: مهم‌ترین موضوع در این میان سطح، تعداد و تنوع مخاطبان است که مورد توجه مبلغان قرار می‌گیرد.
حجت الاسلام سید مرتضی مطهر نژاد خاطر نشان کرد: خوشبختانه امور دینی به‌ واسطه تعلق به هویت بشری، مخاطبانی به وسعت تمام انسان‌ها دارد و تمامی اقوام بشری مخاطب پیام‌های مذهبی هستند.
وی در ادامه افزود: با توجه به این امر یک سؤال اساسی پیش می‌آید وآن این‌که چرا دینداران نسبت کم‌تری را در مقایسه با افراد غیر پایبند به دین تشکیل می دهند؛ در حالی که مخاطبین دین بسیار گسترده هستند؟!
استاد اخلاق حوزه و دانشگاه های تبریز اظهار داشت: برای بررسی این موضوع سه عنصر دین، رفتار دینداران و مؤلفه‌های اجتماعی، قابل طرح هستند که رفتار دین داران از مهم‌ترین عوامل و قابل طرح است.
وی خاطر نشان کرد: البته نقش مؤلفه‌های اجتماعی همچون وجود حکومت‌های دینی و یا ضد دینی و جایگاه حقوقی و پایه‌ای دین در اجتماع ودر جذب افراد به دین، بسیار مهم است، به گونه‌ای که رفتارهای صحیح دینی به صورت کلان در جامعه اسلامی یک ابزار تبلیغی حقیقی به شمار می‌آید.
مؤلف کتاب مخاطبین دینی تأکید کرد: دینداران و نوع کنش ایشان در تبلیغ دین نیز بسیار مهم است، به گونه‌ای که اگر ظرفیت‌های ورودی دین را کاهش دهیم، با مشکل عمده‌ای در تنوع مخاطبین روبرو خواهیم شد و در دراز مدت مفهوم دینی یک امر انحصاری خواهد بود که فقط به نیاز عده خاصی جواب می دهد.
حجت الاسلام مطهرنژاد در پایان تصریح کرد: تبلیغات در امور مذهبی قالب‌های متنوعی را می طلبد واین موضوعی است که در سیره و سنت بزرگان دین بسیار مشاهده شده است که آن بزرگان از ابزارهای بسیار متنوعی برای پیوند خالق و مخلوق بهره می‌جستند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت را به معنای واقعی باید بدعتی خطرناک در دین مبین اسلام به شمار آورد؛ این فرقه گمراه از همان اوان پیدایش خود، خشونت، کینه توزی، نفاق و تفرقه افکنی بین پیروان دین آسمانی اسلام را سرلوحه خود قرار داده است.
نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

وهابیت که زاییده افکار محمد بن عبد الوهاب است در برهه ای از زمان به تاخت و تاز هایی در حجاز اقدام نمود و ضمن تلاقی با سیاست و سیاسیون یکه تازی هایی در میدان سیاست انجام داد.
نقش استعمار در پیدایش وهابیت

نقش استعمار در پیدایش وهابیت

مقدمه: ((اسلام)) از آغاز پیدایش و ظهور، جهاد و مبارزهئ مستمر علیه قدرتهای ظلم گستر جهان را از اهداف اولیه و بنیادین خود قرار داده و رهایی انسانهای در بند جور و ستم جباران تاریخ و گسستن زنجیرهای اسارت و بردگی و استقرار صلح و آزادی را از پی‌آمدهای طبیعی گسترش این جهاد مقدس دانسته است.
فرقه های صوفیه

فرقه های صوفیه

موسس این مکتب حارث بن اسعد محاسبی است. وی از مردم بصره و ساکن بغدا بود و در سال 243 درگذشته است.
Powered by TayaCMS