دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

استقلال حوزه علمیه به معنای انفکاک آن از دولت نیست

No image
استقلال حوزه علمیه به معنای انفکاک آن از دولت نیست مدیر حوزه علمیه قم خواستار بهره گیری بیشتر دولتمردان از ظرفیتهای حوزه های علمیه شد و گفت : استقلال حوزه علمیه به معنای انفکاک آن از دولت نیست.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به استان قم، حجت الاسلام سید هاشم حسینی بوشهری که پیش از سخنرانی رئیس جمهور در مدرسه فیضیه قم سخن می گفت با اشاره به اینکه حوزه علمیه خاستگاه انقلاب ما است و جایگاه آن جایگاه رفیعی است گفت : کسی نمی تواند انکار کند که حوزه علمیه عقبه فکری و علمی انقلاب است.
وی افزود : مدرسه فیضیه اگر زبان داشت ضمن خیر مقدم به رئیس جمهور مکتبی می گفت که انتظارات برآورده شده است.
مدیر حوزه علمیه قم تصریح کرد : انتظار فیضیه به عنوان پایگاه قم از دولتمردانی که دلسوز و خیرخواهند و برای خدمتگزاری شب و روز نمی شناسند این است که به پایگاه علمی حوزه بیش از آنچه که در طول سه دهه به آن ارج گذاشته شده است ارج گذاشته شود.
وی افزود : البته در برنامه پنج ساله چهارم توسعه دولت کریمه با همکاری جمعی از حوزویان به ساماندهی امور پرداخته اما ما معتقدیم برخی ظرفیت‌های حوزه همچنان ناشناخته مانده است.
مدیر حوزه علمیه قم تصریح کرد : امروز دغدغه طلاب ما این است که در بعد مسائل تبلیغی وضعیت ما بخشی نگر است. متاسفانه امروز مشکلات اقتصادی و فرهنگی به رخ طلاب ما کشیده می شود یعنی نوعی ناهمگونی در کشور وجود دارد.
منبع خبر:
خبرگزاری مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت را به معنای واقعی باید بدعتی خطرناک در دین مبین اسلام به شمار آورد؛ این فرقه گمراه از همان اوان پیدایش خود، خشونت، کینه توزی، نفاق و تفرقه افکنی بین پیروان دین آسمانی اسلام را سرلوحه خود قرار داده است.
نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

وهابیت که زاییده افکار محمد بن عبد الوهاب است در برهه ای از زمان به تاخت و تاز هایی در حجاز اقدام نمود و ضمن تلاقی با سیاست و سیاسیون یکه تازی هایی در میدان سیاست انجام داد.
نقش استعمار در پیدایش وهابیت

نقش استعمار در پیدایش وهابیت

مقدمه: ((اسلام)) از آغاز پیدایش و ظهور، جهاد و مبارزهئ مستمر علیه قدرتهای ظلم گستر جهان را از اهداف اولیه و بنیادین خود قرار داده و رهایی انسانهای در بند جور و ستم جباران تاریخ و گسستن زنجیرهای اسارت و بردگی و استقرار صلح و آزادی را از پی‌آمدهای طبیعی گسترش این جهاد مقدس دانسته است.
فرقه های صوفیه

فرقه های صوفیه

موسس این مکتب حارث بن اسعد محاسبی است. وی از مردم بصره و ساکن بغدا بود و در سال 243 درگذشته است.
Powered by TayaCMS