دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر حاج جواد مرندى درباره میرزا علی اکبر مرندی

No image
نظر حاج جواد مرندى درباره میرزا علی اکبر مرندی

حاج جواد مرندى:

فرزند آیت الله مرندى نقل مى کند:

«حاج آقا راسى (از علماى مرندى) مى گفت: مى خواستم بروم کربلا، وقتى از شهر مرندمى رفتم، خدمت آیت الله مرندى رسیدم و مسأله اى را پرسیدم و هنگامى که به عتبات و عالیات مشرف شدم، همان مسأله را از آیت الله میلانى پرسیدم، ایشان فرمودند: آن مسائل را از آیت الله مرندى بپرسید، چرا که ایشان تبحّر خاصى در این مسائل دارد و ما در زمان تحصیل هر وقت مسأله اى براى ما لاینحل بود، خدمت ایشان عرضه مى داشتیم و آیت الله مرندى به راحتى آن را حل مى کرد و جواب کافى و شافى مى داد.»([23])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت؛ آمیزه ای از جهل و بدعت

وهابیت را به معنای واقعی باید بدعتی خطرناک در دین مبین اسلام به شمار آورد؛ این فرقه گمراه از همان اوان پیدایش خود، خشونت، کینه توزی، نفاق و تفرقه افکنی بین پیروان دین آسمانی اسلام را سرلوحه خود قرار داده است.
نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

نقد و بررسی آراء و عقاید وهابیت

وهابیت که زاییده افکار محمد بن عبد الوهاب است در برهه ای از زمان به تاخت و تاز هایی در حجاز اقدام نمود و ضمن تلاقی با سیاست و سیاسیون یکه تازی هایی در میدان سیاست انجام داد.
نقش استعمار در پیدایش وهابیت

نقش استعمار در پیدایش وهابیت

مقدمه: ((اسلام)) از آغاز پیدایش و ظهور، جهاد و مبارزهئ مستمر علیه قدرتهای ظلم گستر جهان را از اهداف اولیه و بنیادین خود قرار داده و رهایی انسانهای در بند جور و ستم جباران تاریخ و گسستن زنجیرهای اسارت و بردگی و استقرار صلح و آزادی را از پی‌آمدهای طبیعی گسترش این جهاد مقدس دانسته است.
فرقه های صوفیه

فرقه های صوفیه

موسس این مکتب حارث بن اسعد محاسبی است. وی از مردم بصره و ساکن بغدا بود و در سال 243 درگذشته است.
Powered by TayaCMS