دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود

No image
سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود چهارمین المپیاد سراسری زبان فارسی و سومین جایزه ادبی فردوسی در روزهای 16 و 17 نوامبر در مسکو برگزار می شود.
برگزاری دو دوره المپیاد زبان فارسی در فدراسیون روسیه و همچنین تجربه اولین جایزه ادبی فردوسی در سال1384 (2005) که با استقبال دانشجویان و دانشگاه ها مواجه شد، باعث شد تا رایزنی فرهنگی ایران با همکاری انستیتو کشورهای آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو، مرکز منطقه ای تحقیقات زبان و ادبیات فارسی - مسکو و مرکز گسترش زبان و ادبیات فارسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران، اجرای جایزه ادبی فردوسی را در شکلی جدید در دستور کار قرار دهد.
ترغیب و تشویق دانشجویان فارسی آموز روسیه به آشنایی بیشتر با ادبیات گرانسنگ فارسی، فراگیری این ادبیات و شناسایی و حمایت استعدادهای برتر در این زمینه و جلب توجه دانشگاه ها و مراکز آموزشی و اساتید روسیه به آموزش و گسترش ادبیات فارسی، ترغیب محققان، نویسندگان و مترجمان و ناشران روس به تهیه آثار در زمینه زبان و ادبیات فارسی، شناسایی آثار تهیه و منتشر شده در زمینه زبان و ادبیات فارسی در فدراسیون روسیه از برنامه های این جایزه ادبی اعلام شده است.
جایزه ادبی فردوسی 25 و 26 آبان ماه در 3 بخش اصلی آزمون ادبی فردوسی، آثار برتر ادبیات فارسی و فعالان برتر ادبیات فارسی برگزار می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مشعشعیان

مشعشعیان

سیدمحمد بن فلاح، از نوادگان  امام کاظم (ع)، در واسط عراق زاده شد.
فرقه نعمانیه

فرقه نعمانیه

تفرق و انشعاب در تمام مذاهب رویدادی انکار نشدنی است اما برخی اوقات حقایق این انشعاب در اثر تعصبات مخفی می‌شود بلکه افتراء و دروغ دشمنان یک مذهب، انشعابات کاذبی را به صحنه مذهب مورد نظر می‌رساند.
فرقه رافضه Rafzh

فرقه رافضه Rafzh

اسامی مختلفی می‌تواند به هر فرقه یا مذهبی اطلاق شود.اما در برخی موارد اطلاق و نامگذاری اسامی، بر اساس دشمنی مخالفین صورت می‌گیرد. انگیزه دشمنان، تحقیر و توهین به فرقه یا مذهب مذکور می‌باشد. این شیوه توسط عموم اهل سنت در مورد شیعه بکار رفته و امروزه نیز بکار می‌رود.
فرقه فطحیه Fthyh

فرقه فطحیه Fthyh

نیمه اول قرن دوم از نظر ظهور فرق و مذاهب گوناگون در دامن امت اسلامی بسیار گسترده می‌نماید.
فرقه شمطیه Shmtyh

فرقه شمطیه Shmtyh

اعتقاد به مهدویت از ارکان عقائد شیعی است و در ادیان و مذاهب دیگر وجود منجی آخرالزمان به اشاره بیان شده است. این عامل امید دهنده اگر به طور صحیح تبیین نشود مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.
Powered by TayaCMS