دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چاپ قرآن‌های جدید به روش رسم الاملاء

No image
چاپ قرآن‌های جدید به روش رسم الاملاء در این روش سازمان دارالقران با تغییر برخی عبارات قران عثمان طه از رسم المحصف به رسم الاملا ء قرائت قران را برای فارسی زبانان آسان تر کرده است.
مدیرکل نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم گفت: برای جلوگیری از مشکلات قرائتی قرآن‌های عثمان طه برای ایرانی‌ها، از این به بعد قرآن‌های جدید با رسم الاملا چاپ و نشر می‌شود.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از واحد مرکزی خبر، «حسن تفکری» با بیان اینکه هم اکنون دو شیوه رسم المصحف و رسم الاملاء‌ در کتابت قران به کار می رود گفت:
‌کتابت رسم المصحف بیشتر در بین اعراب رواج دارد و رسم الاملاء در ایران رواج دارد. اما با ورود قرآن‌های عثمان طه به کشور، تلاوت آن برای برخی افراد دشوار است که در این روش سازمان دارالقرآن با تغییر برخی عبارات قرآن عثمان طه از رسم المحصف به رسم الاملاء، قرائت قرآن را برای فارسی زبانان آسان‌تر کرده است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از خطاطان مشهور کشور از جمله استاد نیریزی قرآن را به شیوه رسم الاملاء کتابت کرده‌اند گفت: در این روش کلمات به همان صورتی که خوانده، نوشته می‌شوند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

یکی از آیات مهم قرآن که در مورد اهل بیت پیامبر(ص) نازل گشته آیه تطهیر می‌باشد.
چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

پرسش: اگر امامت رکنی از ارکان اسلام است، پس چرا حتی یک آیه در قرآن کریم به امامت علی(ع) و فرزندان آن حضرت تصریح نکرده است؟
روز حسرت و زیان

روز حسرت و زیان

یکی از اسامی روز قیامت «بوم التغابن» است: «یوم یجمعکم لیوم الجمع ذلک یوم التغابن؛ روزی که همه شما را در محشر گرد آورد، آن روز، روز مغبونی است»(تغابن: 9).
سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

از زمان حاکمیت صفویه که تفکر شیعه پس از قرن‌ها از حاشیه به هستة قدرت سیاسی راه یافته بود، چندین جریان شبه مذهبی از دل این تفکر سربرآورده، به نوعی مدعی حکومت و قدرت شدند.
Powered by TayaCMS