دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گسترش فعالیت بهائیان در سایه بی خیالی مسئولان!

No image
گسترش فعالیت بهائیان در سایه بی خیالی مسئولان! طبق تصمیم مرکز جهانی بهائیت و سران این فرقه، قرار بر این بود که تمام یا اکثر بهائیان کشور به شهر«بهارستان» اصفهان منتقل شوند.
فعالیت عناصر فرقه ضاله بهائیت در شهر جدید«بهارستان» اصفهان افزایش یافته و اخیراً افراد ناشناس بیانیه‌ای در خصوص حکومت و این‌فرقه ضاله، در این شهر توزیع کرده‌اند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از بولتن نیوز، طبق تصمیم مرکز جهانی بهائیت و سران این فرقه، قرار بر این بود که تمام یا اکثر بهائیان کشور به شهر«بهارستان» اصفهان منتقل شوند.
اگرچه استقبال چندانی از این تصمیم نشده است، اما به هر حال حدود 200 خانواده بهائی از سراسر کشور به این شهر منتقل شده‌اند.
ساکنان بهائی«بهارستان» به صورت هفتگی و ماهانه جلساتی برگزار می‌کنند و همه روزه از ساعت 19 تا 20 شنونده برنامه‌های رادیویی این ‌فرقه هستند.
به ادعای بهائیان، نام «بهارستان» در واقع «بهائیستان» بوده که توسط مقام‌های دولتی به بهارستان تغییر یافته است

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

اراده تکوینی خداوند در آیه تطهیر

یکی از آیات مهم قرآن که در مورد اهل بیت پیامبر(ص) نازل گشته آیه تطهیر می‌باشد.
چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

چرایی عدم تصریح امامت علی(ع) در قرآن

پرسش: اگر امامت رکنی از ارکان اسلام است، پس چرا حتی یک آیه در قرآن کریم به امامت علی(ع) و فرزندان آن حضرت تصریح نکرده است؟
روز حسرت و زیان

روز حسرت و زیان

یکی از اسامی روز قیامت «بوم التغابن» است: «یوم یجمعکم لیوم الجمع ذلک یوم التغابن؛ روزی که همه شما را در محشر گرد آورد، آن روز، روز مغبونی است»(تغابن: 9).
سلفی و سلفی گری

سلفی و سلفی گری

در اصول کافی نقل حدیثی شده است که در آن امام صادق(ع)می‌فرماید: «العالمُ بزمانه لا تهجُمُ علیه اللوابس
جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

جریان های شبه مذهبی در ایران پس از صفویه

از زمان حاکمیت صفویه که تفکر شیعه پس از قرن‌ها از حاشیه به هستة قدرت سیاسی راه یافته بود، چندین جریان شبه مذهبی از دل این تفکر سربرآورده، به نوعی مدعی حکومت و قدرت شدند.
Powered by TayaCMS