دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افشای فعالیت‌های تروریستی وهابیت در قلب اروپا

No image
افشای فعالیت‌های تروریستی وهابیت در قلب اروپا پیشروی فعالیت سلفی‌های افراطی و سوء استفاده از مساجد و مراکز تجمع مسلمانان در سایه حمایت کشورهای حوزه خلیج فارس نگرانی شدید مجامع اروپایی را برانگیخت.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان، وهابیون اروپا در جدیدترین اقدامات خود مساجد و مراکز اسلامی مسلمانان را به عنوان جایگاهی برای برگزاری نشست و هم‌اندیشی انتخاب کرده‌اند، تا جایی که این امر موجب افزایش حساسیت مجامع اروپایی نسبت به مسلمانان و به ویژه مراکز تجمع آنان شده است.
گروه‌های سلفی و یا به عبارت دیگر وهابی‌ها که اروپایی‌ها خاست‌گاه آنان را عربستان سعودی و سردمدار آن را اسامه بن لادن می‌دانند، اخیرا نگرانی شدید کشورهای اروپایی به ویژه دانمارک، ایتالیا، آلمان، انگلیس و اسپانیا را برانگیخته‌اند.
برخی از منابع خبری اروپایی اعلام کردند: در پی شدت گرفتن فعالیت وهابی‌ها در اروپا و کنترل شدید برخی مساجد و مراکز تجمع مسلمانان، تعدادی از این افراد از جمله گروه هماهنگ کننده اقدامات تروریستی و انتحاری در عراق دستگیر شدند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تکنولوژی Technology

No image

خلاقیت Creativity

افراد هنگامی که اندیشه یا فکری نو به وجود می‌آورند در حقیقت اقدام به خلاقیت می‌کنند که البته این خلق به صورت یکباره، ساده و خطی نبوده و نیازمند تلاشهای بی‌وقفه و آگاهی نسبی زیاد می‌باشد. از واژه‌های نزدیک به خلاقیت پیشرفت و آفرینش است که حتی در بعضی از کتب مدیریت از آفرینش به جای خلاقیت استفاده می‌شود.
No image

نوآوری Innovation

Powered by TayaCMS