دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شادی برای کم

No image
شادی برای کم

    اندک دنیا

    الإمامُ الصّادقُ عليه السلام: ما بالُكُم تَفرَحُونَ باليَسيرِ مِنَ الدنيا تُدرِكُونَهُ، ولا يَحزُنُكُمُ الكثيرُ منَ الآخِرَةِ تُحرَمُونَهُ؟! ويُقلِقُكُم اليَسيرُ مِنَ الدنيا يَفُوتُكُم، حتّى‏ يَتَبَيَّنَ ذلكَ في وُجوهِكُم؟! [1]

    امام على عليه السلام: چه شده است كه با دست يافتن به‏اندكى از دنيا شاد مى‏شويد و براى از دست دادن نعمت فراوان آخرت اندوهگين نمى‏شويد؟! و اندك چيز دنيا كه از كفتان مى‏رود، شما را نگران مى‏سازد، چندان كه آثار اين نگرانى در چهره‏هاى شما آشكار مى‏شود؟!.

منابع:

  1. نهج البلاغة: الخطبة 113.

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تکنولوژی Technology

No image

خلاقیت Creativity

افراد هنگامی که اندیشه یا فکری نو به وجود می‌آورند در حقیقت اقدام به خلاقیت می‌کنند که البته این خلق به صورت یکباره، ساده و خطی نبوده و نیازمند تلاشهای بی‌وقفه و آگاهی نسبی زیاد می‌باشد. از واژه‌های نزدیک به خلاقیت پیشرفت و آفرینش است که حتی در بعضی از کتب مدیریت از آفرینش به جای خلاقیت استفاده می‌شود.
No image

نوآوری Innovation

Powered by TayaCMS