دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارتقاء مرکز آموزش عالی ایرانشهر به مجتمع آموزش عالی

No image
ارتقاء مرکز آموزش عالی ایرانشهر به مجتمع آموزش عالی دبیر شورای گسترش آموزش عالی از ارتقاء مرکز آموزش عالی ایرانشهر به مجتمع آموزش عالی و موافقت اصولی با ارتقاء آن به دانشگاه خبر داد.
رجبعلی برزویی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: بیش از 10 سال از راه اندازی مرکز آموزش عالی ایرانشهر می‌گذرد و با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از مردم استان سیستان و بلوچستان در آنجا زندگی می‌کنند وجود یک دانشگاه در این منطقه می‌تواند تاثیرات بسیار خوبی در ارتقاء علمی و فرهنگی منطقه داشته باشد.
دبیر شورای گسترش آموزش عالی از ارتقای دانشکده فنی مهندسی بهبهان به مجتمع آموزش عالی و موافقت اصولی با تبدیل آن به دانشگاه نیز خبر داد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS