دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دعا برای دوری از شر مردم

No image
دعا برای دوری از شر مردم

دعا برای دوری از شر مردم

 

قال الامام الباقر(ع): «يوما رجل عنده: اللهم اغننا عن جميع خلقک، فقال ابوجعفر(ع): لاتقل هکذا، ولکن قل: اللهم اغننا عن شرار خلقک، فان المومن لايستغني عن اخيه»

    مردي در حضور امام باقر(ع) دعا کرد و گفت: خدايا! ما را از همه خلقت بي نياز گردان. حضرت فرمود: چنين مگو! بلکه بگو! خدايا، ما را از بدان خلقت و اشرار مردم بي نياز گردان، زيرا شخص مومن و با ايمان از برادر ديني خود بي نياز نيست.(1)

    برگرفته از: 1- تحف العقول، ص 301

 

               روزنامه كيهان، شماره 21037 به تاريخ 30/1/94، صفحه 6 (معارف)

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS