دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سکولاریزم در مسیحیت و اسلام تجدید چاپ شد

No image
سکولاریزم در مسیحیت و اسلام تجدید چاپ شد
کتاب "سکولاریزم در مسیحیت و اسلام" تألیف محمدحسن قدردان قراملکی از سوی مؤسسه بوستان کتاب برای بار دوم منتشر شد.
با گزارش خبرگزاری مهر، از قرن شانزدهم امواج سهمگین عقلانیت و سکولاریزم، بسیارى از مبانى اعتقادى مسیحیت را درهم نوردید و بر ملت‌هایى که روزى داعیه خداپرستى داشتند سلطه یافت. ملت‌هاى مسلمان نیز از گزند این تندباد در امان نماندند و از قرن نوزدهم به تدریج اندیشه‌هاى سکولاریستى وارد عرصه‌هاى فرهنگى، دینى و علمى شد و واکنش‌هاى متضادى را در میان آنان برانگیخت و چالش‌هاى زیادى را به ویژه در حوزه معرفت دینى به جا گذاشت. به نظر مى‌رسد پذیرش این اندیشه در میان روشنفکران مسلمان، ناشى از قیاس اسلام با مسیحیت بوده است.
کتاب حاضر با بیان تفاوت مبانى اسلام و مسیحیت، به تبیین زمینه‌هاى دینى و تاریخى و نظرى رسوخ سکولاریزم در مسیحیت و فقدان این علل و زمینه‌ها در اسلام پرداخته است.
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است
Powered by TayaCMS